26 Élelmiszeripari menedzsment Master's degrees found
- Mester
- MSc
- MA
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Élelmiszer és ital üzlet
- Élelmiszeripari menedzsment
- Nyugat-Európa 19
- Észak Amerika3
- Dél-Amerika 2
- Ázsia 1
- Óceánia1
26 Élelmiszeripari menedzsment Master's degrees found
Kiemelt
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Olaszország
MSc
Teljes idő
15 hónapok
Összekevert
Angol
Kiemelt
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Franciaország
MSc
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Fast-track counseling
Speciális mesterképzésünkben (MSc) a bor- és szeszesital-ipar néhány legismertebb alakjával dolgozunk együtt, hogy a pedagógia és a szakértelem kéz a kézben járjon, és hogy hallgatóink képesek legyenek alkalmazkodni az ágazat változásaihoz. A jövő borászati vezetőinek formálása érdekében elkötelezettek vagyunk a kiválóság mellett.
Kiemelt
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Mester szakácsművészetből, innovációból és konyhamenedzsmentből
- Barcelona, Spanyolország
Mester
Teljes idő
8 hónapok
Az egyetemen
Angol, Spanyol
A Mester, amire szükséged van ahhoz, hogy elismert szakács váljon belőled! Szakosodj és fejlődj szakmailag az EUHT StPOL Barcelona konyhaművészeti, innovációs és konyhai menedzsment mesterképzésével.
Kiemelt
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Olaszország
Mester
Részidő
1 év
Az egyetemen
Angol
Kiemelt
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc élelmiszer- és agrárgazdasági menedzsment
- Nantes, Franciaország
- São Paulo, Brazília
MSc
Teljes idő
26 hónapok
Az egyetemen
Angol
Fast-track counseling
Az élelmiszerekkel és a mezőgazdasággal szenvedélyes jövőbeli vezetők számára az élelmiszer- és agrárgazdálkodási menedzsment (FAM) program vezető tudományos és gyakorlati üzleti ismeretekkel rendelkezik, amelyek felelősek és innovatív módon kezelik a világ élelmiszer-kihívásait.
Kiemelt
OSTELEA | Distancia
A szálloda menedzsment, a vendéglátóipari vállalatok, valamint az élelmiszerek és italok ügyvezető mestere
- Madrid, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország + 1 more
Mester
Teljes idő
12 hónapok
Összekevert, Távoktatás
Spanyol
Az idegenforgalmi szektor mélyreható változásokon megy keresztül, a globalizáció, a szegmentálódás és a versenyképesség hatásával. Ebben a környezetben az egyik legnagyobb súllyal rendelkező piac a szállodaipar.
Kiemelt
ESCP Business School
Nemzetközi Élelmiszer- és Italmenedzsment MSc
- Paris, Franciaország
- Turin, Olaszország
MSc
Teljes idő
15 hónapok
Az egyetemen
Angol
A program nyitva áll mindenki számára, aki szenvedélyesen látja el az F&B ipart, és aki vezetési szempontból szeretne benne dolgozni. Ahhoz, hogy felvételt nyerjen, nem kell az F&B szektorban „szakembernek” lennie. Lehetőség lesz arra, hogy általános irányítási készségeit erősítse a Marketing, Pénzügy, Értékesítés, HR Menedzsment és a különböző stratégiai területek tanfolyamán.
Kiemelt
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Vendéglátóipari márka design mesterképzés
- Florence, Olaszország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Vendéglátóipari márkaépítés mesterképzés Mit jelent egy márka létrehozása és menedzselése az élelmiszeriparban? Hogyan kell egy borászati céget forgalmazni és az identitásán dolgozni? Hogyan lehet mindebbe integrálni a turizmust? A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a Brand Design and Management: élelmiszer, bor és turizmus mesterképzés célja, hogy segítse a hallgatókat és fiatal szakembereket, hogy a HORECA iparág jövőbeli menedzsereiként fejlesszék készségeiket, integrálva az élelmiszereket a bort és a turizmust az életmódkínálatba.
Kiemelt
LUT University
Élelmiszer-feldolgozási technológia mesterszak
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Élelmiszer-feldolgozási technológiai mesterképzés A változó egészségügyi és táplálkozási ajánlások és a globális környezetvédelmi kérdések az élelmiszeripar számára új, egészségesebb élelmiszerek fenntartható kifejlesztését követelik meg. Az élelmiszerre mindannyiunknak minden nap szüksége van. A változó egészségügyi és táplálkozási ajánlások és a globális környezetvédelmi kérdések új, egészségesebb élelmiszerek fenntartható kifejlesztését követelik meg az élelmiszeripartól.
Kiemelt
University of Bologna
Élelmiszerbiztonsági és élelmiszer-kockázatkezelési mester
- Bologna, Olaszország
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Az élelmiszerbiztonsági és élelmiszer-kockázatkezelési mesterképzés (MSc) egyetemek közötti képzés, amelyet a Parmai Egyetem koordinál a következőkkel egyetértésben: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , Piacenza Szent Szíve Katolikus Egyetem, az Egyetem Modena és Reggio Emilia, a Ferrara Egyetem.
Kiemelt
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Mester élelmiszer- és italgazdálkodásból
- Rome, Olaszország
Mester
Teljes idő
7 hónapok
Összekevert, Az egyetemen
Olasz
A Master in F&B Management célja olyan gyakorlati készségek és konkrét eszközök átadása, amelyek azonnal alkalmazhatók az éttermi menedzsmenttel összefüggésben.
Kiemelt
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts kulináris üzletvezetésből
- Port-Valais, Svájc
MA
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
A pályamódosítóknak, az étel- és italvállalkozóknak, valamint a kulináris rajongóknak szánt programon keresztül megfelelő vezetői készségeket sajátíthat el, saját ételkoncepcióit dolgozhat ki, receptkönyveket készíthet, és üzleti tervet dolgozhat ki.
Taylor’s University
Filozófia Mester (Élelmiszertudományok)
- Subang Jaya, Malajzia
Mester
Teljes idő, Részidő
18 hónapok
Az egyetemen
Angol
A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más.
CESSA
MESTER INTÉZMÉNYES ÉTELSZOLGÁLTATÁSOKBAN
- Sanctorum, Mexikó
Mester
Az egyetemen
Spanyol
CESSA élelmiszeripari szolgáltatások mestere szakemberekre specializálódott, posztgraduális tanulmányok révén, amelyek nagy mennyiségű élelmiszer -igényű vállalkozások kezelésére, élelmiszergyártó üzemekre és maquilákra, olajplatformokra, ipari és intézményi étkezdékre összpontosítanak. CÍMZETT mindazoknak, akik érdeklődnek a nagyüzemi élelmiszer-ipari vállalkozások, például nagyvállalatok, gyártóüzemek és élelmiszer-maquila, olajplatformok, ipari és intézményi étkezdék működésének optimalizálása iránt, többek között a környezet igényeinek és a vacsorázók közül. CÉLKITŰZÉS A hallgató elemzi azokat az elemeket, amelyek szükségesek a nagyüzemi élelmiszer-ipari működés optimalizálásához a környezet és az étkezők igényei szerint a megfelelőbb tömeges étrend támogatása és népszerűsítése érdekében.
Moldova Technical University
Az éttermi és vendéglátóipari szolgáltatások menedzsere
- Chisinau, Moldova
Mester
Angol, Francia, Román, Orosz
Az Élelmiszertechnológiai Kar Moldova legnagyobb élelmiszeripari oktatási intézménye. A Moldovai Állami Egyetem Kémiai Karán az „ipari kémia” (élelmiszeripari profil) szakot 1959-ben hozták létre, és ez képviseli karunk eredetét. A specialitás bekerült a Kémiai Karra.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment
A mester fokozat célja, hogy szerzett befejezése után egy egyetemi programra. Amennyiben így teszel, akkor továbbra is az oktatás és készülünk kezdeni a sikeres karrier. Mesterképzési programok a hallgatók mélyebb megértése saját területén és a mesterei tudásukat.
Mi a Mester Élelmiszer és Ital menedzsment? Tanulmányozásával élelmiszer és ital menedzsment, a diákok készül a pálya, étterem irányítását és működését. Tanfolyamok bevonni üzleti lényegre, mint a számvitel, a költségvetés, az erőforrás és időgazdálkodás, és a marketing. Az élelmiszer-és ital kezelésére vonatkozóan, van egy nagyobb hangsúlyt fektetni kommunikáció az ügyfelekkel és a figyelmet arra, hogy befutott étkezdében. Ritkábban, a diákok ezen a területen is lehet tanulmányozni az egészség, a biztonság és a higiénia.
Diákok, akik keresnek a mester fokozatot lesz képes belépni a fejlettebb pozíciók és keresni magasabb fizetést, mint az egyébként lehetséges. A diákok is egyedülállóan felkészült lesz vállalkozó és kezelése, illetve működtetni a saját étterem.
A tandíj és díjak beiratkozott egy mester szak az élelmiszer és üdítőital menedzsment változik az iskola és a program is választották. Az ország és a tanulási idő hossza is befolyásolja költség. Mielőtt válasszon egy programot, győződjön meg róla, hogy a kutatás minden lehetőséget alaposan.
A leggyakoribb karrier, hogy az élelmiszer-és üdítőital-menedzsment diplomások folytatni az étteremben menedzsment és az adminisztráció. Ezek a pozíciók között szerepel, shift manager, marketing igazgató, ügyfélszolgálati igazgató, és az emberi erőforrás menedzser. Bár ez kevésbé gyakori, az is lehetséges, hogy be karriert higiéniai vagy biztonsági, például az egészségügyi ellenőr vagy egészségügyi tanácsadás.Ha ezt a fókuszt, akkor is dolgozik a politikai létrehozását.
Ha érdekel működő étteremben vagy vendéglátó-ipari, beiratkozik egy élelmiszer és ital programot. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.