143 Élelmiszer tudományok programs found
Szűrők
- Mester
- MSc
- MA
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
143 Élelmiszer tudományok programs found
Szűrők
Kiemelt
University of Turku
Mesterfokozat az élelmiszerfejlesztésben
- Turku, Finnország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Az élelmezésfejlesztési mesterképzési program kompetenciát nyújt az élelmiszeripar és az egyetemi kutatás és fejlesztés kihívásainak való megfeleléshez.
Kiemelt
Manchester Metropolitan University
MSc élelmiszer -tudomány és innováció
- Manchester, Egyesült Királyság
MSc
Teljes idő
1 év
Távoktatás, Az egyetemen
Angol
Ezen a tanfolyamon felfedezheti a 21. századi élelmiszergyártást, és megértheti, hogy az élelmiszer-összetevők biokémiai tulajdonságai hogyan befolyásolják az ételek ízét és érzetét, és hogyan befolyásolják a táplálkozást és az egészséget. Felfedezi az érzékszervi értékelést, az élelmiszerjogot, valamint azt, hogy a kereskedelem, a szabályozás és a politika globális trendjei hogyan befolyásolják az élelmiszerlánc fenntarthatóságát és szélesebb körű hatását. Fontolóra veszi az olyan témákat is, mint a modern termelési és elemzési technológiák, a funkcionális élelmiszerek és a címkézésre vonatkozó jogszabályok, valamint az élelmiszerek tápláló és biztonságos fogyasztásának biztosítása. technikai készségek létfontosságúak az élelmiszeripar számára, és fontos részei a tanfolyamnak. Elkötelezett élelmiszeripari technológiai és biokémiai laboratóriumunkban gyakorlati foglalkozásokat tarthat az élelmiszertermelés területén, értékelve az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságait, mikrobiológiai minőségét, valamint az élelmiszerek kémiai és fizikai elemzését.
Kiemelt
Politecnico di Milano
MSc in Food Engineering
- Milan, Olaszország
MSc
Teljes idő
2 évek
Összekevert, Az egyetemen
Angol
Food Engineering aims at developing a new food industry culture and at training master degree-level students who are able to solve problems and to innovate the value chain of the food and beverage industry.
Kiemelt
University of Helsinki
Élelmiszertudományi mester
- Helsinki, Finnország
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol, Finn, Svéd
Mit esznek most? Mi mögött az ételek jó íze? Nyersanyagok? Feldolgozási technológiák? Hogyan lehetne javítani az élelmiszerek és az élelmiszer-feldolgozás egészségességét, biztonságát, ökológiáját és etikáját? Ha ez az Ön számára, jelentkezzen az Élelmezéstudományi Master Programhoz University of Helsinki .
Kiemelt
Universidad de Murcia
Mesterképzés a táplálkozás, a technológia és az élelmiszer-biztonság területén
- Murcia, Spanyolország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Spanyol
A táplálkozási, technológiai és élelmiszer-biztonsági mester célja, hogy fejlett és multidiszciplináris tudományos képzést biztosítson az emberi táplálkozás, az élelmiszer-technológia és az élelmiszerbiztonság területén annak érdekében, hogy szakembereket képzzenek azok számára, akik lépéseket tehetnek a tantárgyak minőségének javítása érdekében. nyers és kész élelmiszeripari termékek, mindig törekedve a biztonságos élelmiszerek termelési és elosztási rendszerének fejlesztésére, táplálkozási szempontból megfelelő és a fogyasztó számára vonzó.
Kiemelt
POLI.design
Élelmiszertervezés mesterszak
- Milan, Olaszország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Képezzen innovatív és fenntartható termék-szolgáltatás tervezőket egy kísérleti megközelítésen keresztül, amely ötvözi a tervezést, az elméletet, a stratégiát és a tanulást.
Kiemelt
University of Sussex
Élelmiszer és fejlesztés MA
- Brighton, Egyesült Királyság
MA
Teljes idő, Részidő
1 év
Az egyetemen
Angol
Az élelmiszer egy átfogó fejlesztési kérdés, amely érinti az éhezést, az élelmiszer-ellátás bizonytalanságát, az alultápláltságot, a környezet fenntarthatóságát, a hatalompolitikát, a társadalmi igazságosságot és a kulturális identitást. A globálisról és a lokálisról, valamint a globalizáció korszaka által hozott kemény kompromisszumokról szól. Ez az MA az IDS és a Sussex-i Globális Tanulmányok Iskola (ahol a székhelye) oktatóinak széleskörű szakértelmére támaszkodik.
Kiemelt
Aarhus University
Molekuláris táplálkozás és élelmiszer-technológia MSc
- Aarhus, Dánia
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A molekuláris táplálkozás és élelmiszer-technológia MSc képzéssel elsajátíthatja a tápláló élelmiszerek kifejlesztéséhez szükséges eszközöket és tudást - olyan élelmiszerek kifejlesztéséhez, amelyek célja az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegségek, az allergia és a rák kialakulásának kockázatának csökkentése. Ahogy a média nap mint nap emlékeztet minket arra, hogy az vagyunk, amit megeszünk.
Kiemelt
The Hebrew University of Jerusalem
Biokémia, Élelmiszertudomány és Táplálkozástudományi mester
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A diplomások táplálkozástudományi mesterképzést kapnak. A hallgatók a biokémia, az élelmiszer-tudomány és a táplálkozás területén írhatják diplomamunkájukat. A hallgatóknak 24 kreditet kell teljesíteniük a szakdolgozat pályáján és 40 kreditet a nem szakdolgozat pályáján, amelyből legalább 10, illetve 18 kredit a tanítási program által kínált választható kurzusok zárt listájából származik.
Kiemelt
Scuola Politecnica di Design SPD
Élelmiszer-tervezés és -innováció mesterképzése
- Milan, Olaszország
Mester
Teljes idő
16 hónapok
Az egyetemen
Angol
Az Élelmiszer-tervezés mesterképzésének célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy az élelmiszeripar és az összes kapcsolódó ágazat szakembereivé váljanak, valamint a marketing és kommunikációs készségeket az érzékenységgel és a tervezési projektmódszerek kezelésének képességével kombinálják.
Kiemelt
Technion International
MSc biotechnológia és élelmiszermérnök
- Haifa, Izrael
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A Biotechnológiai és Élelmiszermérnöki Kar biotechnológiai és élelmiszermérnöki tanulmányi pályát kínál.
Kiemelt
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Élelmiszertechnológiai mester
- Olsztyn, Lengyelország
Mester
Teljes idő
3 félévben
Az egyetemen
Angol
Az olsztyni UWM Élelmiszertudományi Kara az Offenburgi Alkalmazott Tudományok Egyeteme Gépészmérnöki és Folyamatmérnöki Karával együttműködve lehetőséget kínál nappali tagozatos, 3 szemeszteres, másodfokú mesterképzésre. az Élelmiszertechnológia és a humán táplálkozás, az élelmiszermérnökség területén.
Kiemelt
EIT Food
Élelmiszerrendszerek mestere
- Warsaw, Lengyelország
- Stuttgart, Németország + 4 more
MSc
Teljes idő
4 félévben
Az egyetemen
Angol
A Master in Food Systems program a jövő vezetőinek képzésével fejleszti a legjobb tehetségeket az élelmiszerszektor számára. A partnerhálózatunk vezető akadémiai intézményei és ipari partnerei által szervezett program célja, hogy felkészítse Önt az élelmiszer-rendszer jövőbeli átalakítására, és növelje azon vállalatok versenyképességét, amelyeknél dolgozni választott.
Kiemelt
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
MSc a fejlett élelmiszerbiztonságban
- Belfast, Egyesült Királyság
MSc
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Az MSc in Advanced Food Safety (Haladó élelmiszerbiztonság) szakirány olyan hallgatók számára készült, akik az agrár-élelmiszeriparban és a kapcsolódó ágazatokban szeretnének karriert befutni, és lehetőséget kínál arra, hogy az élelmiszerbiztonság és az élelmiszerbiztonság területén világszinten vezető szerepet betöltő cégtől egyedülálló, nemzetközileg elismert képesítést szerezzenek.
Kiemelt
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Táplálkozási és Élelmiszerrendszerek Tudományos mesterképzése
- Ghent, Belgium
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Az élelmiszerrendszer megváltoztatására van szükség az emberi táplálkozás javításához, a bolygó egészségének előmozdításához és a fenntartható fejlődés eléréséhez. Az MSc Nutrition and Food Systems program az emberi táplálkozásra és étrendekre összpontosít az élelmiszerrendszer szempontjából.
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű oktatási típusok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Mester Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok
Van egy professzionális idióma, amely leírja a természete Élelmiszertudományi Kar: tanulás élelmiszer "a területen az asztalig". Élelmiszer tudomány valóban tanulmányok minden szempontból az élelmiszer, a betakarítás és a termelő a főzés és a fogyasztás.
A terület Élelmiszertudományi Kar alakult mérhetetlenül az elmúlt években, és ma Élelmiszer-tudományi erősen interdiszciplináris alkalmazott tudomány, amely használja eredményei különböző területeken, mint például a vegyészmérnöki, mikrobiológia, biokémia és még sokan mások. Ez az oka a jelentős számú subdisciplines, hogy ez a tudomány is. Néhány a legizgalmasabb és a fejlett subdisciplines Élelmiszertudományi az élelmiszer-kémia és elemzése, az élelmiszer megőrzése és csomagolás, élelmiszer-technológia és még sokan mások. Mindezek a vizsgálatok próbálja emelni a minőségi élelmiszerek. Ugyanakkor az általuk nyújtott információk biztonsági és megoldások élelmiszert termeljenek, amelyek megfelelnek a követelményeknek a túlnépesedett és stimulálódnak modern világban. Élelmiszer tudomány nem arról szól, kizárólag főzés, hanem néhány kemény tudományos kutatás, igazi kihívás és unraveling találós kérdések.
Kezdeni a jövő mesterei diplomát Élelmiszertudományi Kar azonnal! Ne habozzon, hogy többet megtudjon a speciális mester programok Élelmiszertudományi Kar kattintson az alábbi linkekre.