Keystone logo

89 Mester Programok ban ben Építés Építési projekt menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építés
 • Építési projekt menedzsment
Szakirányok
 • Építés (89)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Építés Építési projekt menedzsment

  A master 's mértékben lehetne az átmenet egy diák tesz szerezni terminál oktatás, vagy lehet az utolsó lépés egy akadémiai karrierjét követi alapképzésben. Ezek a tanfolyamok általában, hogy valahol a 1-6 év, leggyakrabban 2-4.

  Mi a Mester építési projekt? Ezek fok általában célozzák, akik szeretnék folytatni a karrierjét, mint egy építési vezetője, és mint ilyen, gyakran keverékét tartalmazzák elméleti és gyakorlati tanfolyam. Példa osztályok lehetnek kockázatkezelés, ingatlan, pénzügyi menedzsment, fenntartható tervezés és projekt menedzsment praktikum tanfolyamok. Mivel a szakmai jellegét sok ilyen program, a diákok is találhat az osztálytársak képesek biztosítani a gazdag tapasztalati tudás, hogy lehet átültetni a gyakorlatba azonnal Érettségi után.

  Szervezési készségek elengedhetetlen egy menedzsernek „s sikere gyakran kihegyezett során a master ” s programot.A tudás a pénzügyi és tervezési is segíthet a meglévő építőipari szakemberek egyszerűsíteni a vállalkozások és hozzájárul a sikeréhez a szervezetek.

  A költségek egy program egy fontos kérdés, ha figyelembe vesszük a lehetőségeket. Forduljon a kiválasztott iskolák közvetlenül megerősíteni kaptunk a legpontosabb tandíj számokat.

  A menedzsment az építési területek és projektek gyakran tartalmaz sok bonyolult kérdéseket. A nagy törekvések, ezeket a feladatokat általában megoszlik több irányítási szakemberek. Kockázatkezelőknek például lehet dolgozni, hogy dolgozzon biztonsági protokollokat, alkalmazotti politikák és biztosítási rendszerek minimalizálják a veszteséget és mérséklésére valószínű előfordulása. A végzős Mester Építőipari Project Management program is találhat munkát, mint egy tanácsadó, segítő befektetők vagy csoportok meghatározására megvalósíthatóságát különböző építési törekvéseket adat-központú megközelítés és ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi piacokon.

  Továbbvitele az oktatás lehet a kulcsa annak, hogy a lehető legtöbbet az építési tapasztalat. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.