Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 23 Mesterdiplomák ban ben Építészmérnöki tanulmányok 2024

23 Mester Programok ban ben Építészmérnöki tanulmányok 2024

Áttekintés

Azok, akik keresnek a mester fokozatot is nagy tekintélynek való elkötelezettség, hogy kitartó szakemberek a maguk területén. A mester program általában körülbelül két év alatt fejezik be, és a kérelmezők gyakran ki kell töltenie egy főiskolai szak alkalmazása előtt

Mi az a Master in Architectural Engineering? Ez a szak kiterjed a fejlett témák a polgári és építészeti tervezés. Core tanfolyamok jellemzően épület tervezése, környezeti elemzés, gazdaság és a statisztikai elemzést. Diákok is választhat egy területet a specializáció függően hosszú távú karrier célok. Szakirányok kapcsolódó anyagok és szerkezetek, építési menedzsment, és az épületgépészeti rendszerek kínálják a legtöbb intézmény.

Mérnökök és építészek, akik szeretnék, hogy az Excel a karrierjük, és átveheti a fejlett képzés elmélet és alkalmazás előnyös a Mester Építészeti Engineering program.Diplomások gyakran jutalmat kapnak erőfeszítést megszerzése jobban fizető állások neves cégek vagy kormányzati szervezetek.

Az ára, hogy töltse ki ezt a mester szak változik az egyetemek. A felvételi részleg minden egyetem nyújthat aktuális költség információt és betekintést a potenciális tandíj változások és a további szükséges díjakat.

Elvégzése után a Mester Építészmérnöki, diplomások gyakran találják magukat dolgozó polgári vagy építészeti mérnökök nagy cégek, amelyek épületeket, erőművek, víztisztító berendezések, valamint egyéb kereskedelmi és önkormányzati struktúrák. Diplomások, akik előzetes tapasztalattal rendelkezik a területen is hasznosítják mértékben kezdeni a saját tervezési és építőipari cég. Mások feljebb a ranglétrán a projekt menedzsment és igazgatói vagy szolgálják a lakosság egy állami tulajdonban lévő várostervezés és az infrastruktúra csapat.

Egyes intézmények kínálnak online kurzusok, ami beszámít a mester fokozatot. Dolgozó szakemberek általában úgy találják, hogy az online kurzusok ütemezési rugalmasságot és kényelmesebb tanulási környezet. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Általános mérnöki tanulmány
  • Építészmérnöki tanulmányok
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum