Keystone logo

5 Mester Programok ban ben Építés Épületgépészet Épület karbantartás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Építés
  • Épületgépészet
  • Épület karbantartás
Szakirányok
  • Építés (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Építés Épületgépészet Épület karbantartás

Miután befejezte az egyetemi diplomát, a hallgatók továbbtanulhatják magukat mesterképzéssel. Míg két vagy több év elteltével befejeződhet, a további fejlett oktatás lehetőséget ad a diáknak arra, hogy szakosodjon egy előnyben részesített tanulmányi területre.

Mi az a Master in Building Maintenance? Mivel az innovatív technológia továbbra is beépül az építési tervekbe, ez a fejlett diploma biztosítja a diplomások számára az egészséges, energiatakarékos épületek fenntartásához szükséges információkat. A fenntartható építészeti elemek tanulmányozása mellett a diákok arra is törekedhetnek, hogy összpontosítsanak arra, hogy az emberek hogyan lépnek kapcsolatba az épületekkel, és maximalizálják az utasok egészségét és kényelmét. A kurzuson belüli egyéb kurzusok középpontjában az állami szabályozás, az építési szabályzatok és a környezeti hatások kerülhetnek.

A diplomások gyakran megtanulják, hogyan maximalizálják az épületegyüttesek teljesítményét, beleértve az épületek korszerűsítéséhez szükséges forrásokat, amelyeket eredetileg nem erőforrás-hatékonyságra terveztek. Élesíthetik az írott és verbális kommunikációs készségeket, és képesek megmagyarázni a komplex mérnöki részleteket a szabályozóknak vagy más érdekelt feleknek, akiknek nincs műszaki háttere.

A posztgraduális diploma elvégzésének költségei változhatnak attól függően, hogy hány program, az iskola elhelyezkedése, a kínált tartalmak típusa és az osztályok az egyetemen vagy távolról vannak-e. A költségeket befolyásolhatja az iskola jó hírneve a kiválasztott szakterületen.

A diplomások kereskedelmi ingatlantulajdonosokká, vezető épületmérnökökké vagy az egyes épületek karbantartásáért felelős igazgatóiivá válhatnak a többféle felhasználású struktúrákból álló, több generációs technológiát magában foglaló összetett komplexekké. Mások úgy döntenek, hogy olyan építészmérnökök vagy mérnöki cégek tanácsadói, akik új építési vagy felújítási projektekre szakosodtak. Az üzleti menedzsment iránti érdeklődéssel kombinálva a diplomások saját építészmérnöki vagy mérnöki cégek tulajdonosává válhatnak. Az állami szektorban való munkában való részvétellel a diplomások csatlakozhatnak a kormányzati építőmérnökökhez vezető elemzőkhöz, szabályozókhoz vagy megfelelőségi igazgatókhoz.

A posztgraduális fokozatokat személyesen, on-line vagy gyakornoki és hallgatói tanácsadási lehetőségekkel lehet keresni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.