Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 23 Mesterdiplomák ban ben Épületgépészet 2024

23 Mester Programok ban ben Épületgépészet 2024

Áttekintés

A mester fokozat jellemzően szerzett befejezése után egyetemi tanfolyam. Ezek nagyon speciális vizsgálatok jellemzően szerzett néhány éves, de néhány program, hogy egy év vagy kevesebb befejezni.

Mi a Mester Épületgépészeti? Épület szolgáltatások széles mező, amely magában foglal egy elektromos és gépészeti és a közegészségügy. Mesterdiplomákig gyakran erősen specializált, így a diákok gyakran választanak olyan terület fókuszt témák, mint a tervezés, anyagok beszerzése vagy projekt menedzsment. Kurzusok közé tartozik a tűz észlelése és megelőzése, villámvédelem, és a villamosenergia-ellátás és -elosztás. A diákok megtanulják, hogyan lehetne javítani a jelenlegi épületek és módszereket lehet használni az építőiparban az új struktúrák.

Az előnyök tapasztalt, amikor megszerezte a diplomáját élvezi sok diák. A hallgatók megtanulják a különböző készségek, hogy lehet alkalmazni a munkahelyen.Mivel a rendkívül praktikus elemeit ilyen mértékű vezethet jövedelmező munkahelyek.

A költségek egy Mester Épületgépészeti attól függ, hogy keresd meg a diplomát, és az intézmény típusa kibocsátásában. A mester jellemzően szerzett rövid ideig, amely hatással van a költségek. Minden program kihozható költségeket, így a kapcsolatot az iskola közvetlenül a további információkért.

Fűtés, szellőzés és légkondicionálás, elektrotechnika és az építőipar minden iparágban, amelyeknek lehetőséget a diákoknak, akik szerzett Mester Épületgépészeti. Karrier az e területeken gyakran jövedelmező és lehetőséget biztosítunk felemelkedés; Egyes is tartalmazni fogja a lehetőséget, hogy külföldi utazás. Egyes munkahelyek magukban felügyelő szerkezet építés, tervezés és fejlesztés az elektromos rendszerek, valamint az energiatakarékos módszerek építési.

Ha készen áll, hogy előre a karrierjét, és tanulni izgalmas információt a területen, alkalmazza a mester szak az interneten ma. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Építés
  • Épületgépészet
Szakirányok
  • Építés (23)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum