Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Mesterdiplomák ban ben Értékesítés 2023

5 Mester Programok ban ben Értékesítés 2023

Áttekintés

Befejezése után a diplomát, sok diák van egy vágy, hogy további oktatási szeretnék fejleszteni. A mester fokozatot is a hallgatók a szakértelem egy adott témáról. Néhány mester folynak egy osztályteremben környezetben, és mások kutatás-alapú.

Mi a Mester Merchandising? Ez a program segít a diákok megtanulják, hogy a kutatás a különböző aspektusait a divatipar, akik így hatékonyabbá válik a termékek értékesítését. Idejükben az iskolában, a diákok kapnak értékes ismereteket a divatipar. Közös osztályok közé vételi technikák, textil, műveletek, a logisztika, a branding, védjegyek, a kiskereskedelem terén, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, és így tovább. Diákok is megtudjuk, az életciklus egy termék, akik így hatékonyabban a jövőbeli karrierjük. Az átlagos program egy év, és néhány programok ösztöndíjas lehetőségeket.

Számos egyedülálló előnyöket kap egy Master of Merchandising. Ez a felsőfokú lesz az Ön számára több karrierlehetőségek. Ezen kívül a tanfolyam bocsátkozik, és hands-on. A legtöbb diák fogja meg a fogalmakat, és lépni kell alkalmazni őket a való életben.

Az ára megkapta a mesterképzésre függ az egyetem. Vannak különböző iskolák szerte a világon, hogy programjukba merchandising és a divat. Minden iskola díjak egy másik díj tandíjat.

Diákok, akik diplomával a Mester Merchandising jellemzően lépni dolgozni a különféle szerepeket a divatipar. Megszokott dolog, hogy dolgozzanak, mint merchandising vezetők, menedzserek engedélyt, a termék vezetők, műveletek és logisztikai vezetők, menedzserek forgalmazás, ügyfélkapcsolatok menedzserek, vásárlók, kiskereskedelmi vezetők, kereskedők, és a vizuális forgalmazók.Vannak foglalkoztatási lehetőségek vásárol irodák, szerződés cégek, divat branding cégek, és a nagyobb kiskereskedők.

Megtalálható a mester program internetes, amely segít megnyerni a tudás és készségek meg kell tapasztalni sikert a divatipar. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Divat
 • Értékesítés
Szakirányok
 • Divat (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum