Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Mesterdiplomák ban ben Érzékeléstudomány 2023

2 Mester Programok ban ben Érzékeléstudomány 2023

Áttekintés

Ha szereted a kutatás és szereted az élelmiszer, majd a Mester Érzékszervi tudomány igaza lehet az Ön számára. Nem csak a jobb megértését, hogy az emberek megtapasztalják az élelmiszer, az érzékek által, de sok más karrier és oktatási ajtók gyorsan nyitva van befejeztével a vizsgálatok.

Mi a Mester Érzékszervi tudomány? Ez a tanulmányi program arra összpontosít, hogy hogyan használják az emberek érzékeit, amikor egymásra étellel. Tanulmányok inkább összpontosítani szaglás, ízlelés és tapintás. Tanfolyamok fedezheti a különböző témakörök, beleértve az érzékszervi technikák és értékelése, pszichofizikai és fogyasztói tanulmányok. Amellett, hogy a rendszeres kurzusok szükséges, a diákok általában várható, hogy a nagyon saját kutatási projekt az érettségi előtt. Egyes esetekben, a kutatási projekt veszi fel a legtöbb tanulmány. A programok általában egy év.

Az előnye, hogy tanulmányozza érzékszervi tudomány sok.A diákok jobban megértsék, hogy az emberek megtapasztalják az élelmiszer, hogy jobb piaci termékek a fogyasztók számára. Azt is számos utat nyit karrier ajtók nemzetközileg, hiszen számos élelmiszeripari és kutató cégek a világ minden tájáról érdeklődnek a diplomások ezen a területen.

Az ára a Mester Érzékszervi tudomány nagyban függ, ahol a diákok választhatnak, hogy tanulmányozza, és függetlenül attól, hogy beiratkozik egy egy- vagy kétéves program. Egyéb tényezők, mint például a lakhatás, az élelmiszer-és a szállítás, meg kell fontolni, ha tanul az egyetemen. Kutatás a programot is, hogy megértsék az összes költséget.

Sok egyedülálló karrier lehetőséget, amikor úgy dönt, hogy tanulmányozza érzékszervi tudomány. Pályakezdő program képes lehet dolgozni témájú kutatási élelmiszer-fejlesztési, marketing és szenzoros technológia. Élelmiszer-ipari vállalatok, sőt a kormányzati kutatási létesítmények is bérelhet diákok egy Mester Érzékszervi tudomány. Kitöltésével ilyen mértékű is vezethet a diákok, hogy folytassa tanulmányait a doktori program.

A diákok általában jelentkezz online vagy tanulmány az egyetemen vagy a távoktatás. Akkor valószínűleg szükség van egy átirat a korábbi iskolai alkalmazására. Egy interjú is szükség van. További információért keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Biotechnológia
  • Érzékeléstudomány
Szakirányok
  • Élettudomány (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek