4 Étel- és borpárosítás Master's degrees found
- Mester
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Kulináris művészetek
- Étel- és borpárosítás
- Észak Amerika2
- Nyugat-Európa 1
4 Étel- és borpárosítás Master's degrees found
Kiemelt
The University of Naples Parthenope
Divat, művészet és élelmiszer-menedzsment mesterképzés
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A tanulmányi program a divat, a művészet és az élelmiszeripari üzletvitel területén kínál transzverzális kompetenciák elsajátítását. A divat, a művészet és az élelmiszer közismerten Olaszország mérföldkövei az üzleti életben és az olasz gyártás sarokkövei.
Kiemelt
Luiss Business School Amsterdam
Mester az élelmiszer- és boriparban
- Amsterdam, Hollandia
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Gyarapítsa szakértelmét az élelmiszer- és borüzleti területen, készítsen fel hozzáértő szakembereket a globális piacokon való eligazodásra, segítse elő az üzleti terjeszkedést, és sajátítsa el a hatékony kommunikációs és adminisztrációs tevékenységeket.
Wine Scholar Guild
Elzász mester szintű program
- Washington, Amerikai Egyesült Államok
Mester
Az egyetemen
Angol
TANULMÁNY IGAZ ALSACE BOR SZAKÉRTŐK ÉS MESTERFULL OKTATÓK ALATT ... Thierry MeyerDelve Elzászba Elzász szakértőjének és lakójának, Thierry Meyer vezető oktatónak a betekintésével. Tanuljon egy rangos vendégoktatói testülettől, többek között: Olivier Humbrecht, bormesternek, a Domaine Zind-Humbrecht tulajdonosának és vezetőjének Etienne Hugel (DEC), a Hugel & Fils korábbi tulajdonosának és vezetőjének Thierry Fritschnek, az elzászi bortanács oktatási igazgatójának CIVA) David Schildknecht, az Elzász, Burgundia, Loire-völgy, Languedoc-Roussillon, Champagne, Németország, Ausztria, Kelet-Európa, Amerika keleti és középnyugati borászatai, Új-Zéland és Dél-Afrika borainak korábbi kritikusa a Wine Advocate-nál. Sue Style, elzászi lakos, étel- és bor blogger és oktató Andrew Jefford, boríró, az "Új Franciaország" szerzője
Wine Scholar Guild
Pezsgő mesterképzés
- Washington, Amerikai Egyesült Államok
Mester
Távoktatás
Angol
ÁTfogó TANULMÁNY ÉS BIZONYÍTVÁNYI PROGRAM A CHAMPAGNE borain A pezsgőszakértők álmaiból álló csapata a világ minden tájáról egyedülálló és dinamikus tanulási élményt nyújt a pezsgőborokról webalapú oktatási technológián keresztül. A pezsgő úgy ragadja meg a bor szerelmeseinek szívét, elméjét és szájízét szerte a világon, mint egyetlen más bor sem. Ez az egyik legerősebb területi bormárka a világon, és egyetlen borszakember sem tekintheti teljesnek az oktatását anélkül, hogy mélyreható ismerete lenne erről a lenyűgöző régióról.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek Étel- és borpárosítás
A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.