Keystone logo

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Élelmiszer és ital tanulmányok
 • Élelmiszer és ital üzlet
 • Étterem menedzsment
Szakirányok
 • Élelmiszer és ital tanulmányok (8)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

8 Mester Programok ban ben Étterem menedzsment 2024

  Mester Programok ban ben Étterem menedzsment

  A mester fokozat csak megszerezte, miután az első befejezése egy egyetemi szak, általában egy diplomát. Úgy dönt, hogy továbbra is a tanulmányi előnyöket a karrierjét azáltal, hogy Ön a képességek és ismeretek szükségesek, hogy ugrik a fejlett pozíciókat.

  Mi a Mester Étterem Management? A diákok, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozza étterem gazdálkodás vannak szerelve mindennel működtetéséhez szükséges egy étteremben vagy étteremben. Tanfolyamok gyakran összpontosít üzleti elemek, beleértve a vállalkozás és a marketing, élelmiszer előkészítő koncepciók, a csatornázás, és vezetői, valamint a közigazgatási képességeit. Az is gyakori, hogy a diákok megtanulják interperszonális kommunikációs készségek kölcsönhatásban áll az ügyfelek.

  Az elsődleges módja a diákok részesülnek megszerezte a Master in Management étterem által szerez szakosodott ismeretek karrierjüket.Holding mesterképzésre gyakran eléri a magasabb fizetést, és a megszerzett irányítási és kommunikációs készség alkalmazandó szinte bármilyen helyzetben.

  Az ára a tandíj és egyéb díjak változik egy kicsit. Sok tényező van, mint például az adott iskola, program, tanulási idő hossza, hallgatói jogviszony, és az ország, hogy határozzák meg a költségeket. Mielőtt beiratkozott, hogy bölcs dolog, hogy nem alapos kutatást, és kitalálni, melyik program a legjobb az Ön számára.

  Míg a pályára, hogy lehetséges, hogy elérje a Mester Étterem Management nagyon specifikusak, még mindig több lehetőség közül választhat. Ez a leggyakoribb, hogy folytassa a vezetői vagy vezető pozíciót a meglévő üzleti, mint például étterem vezetője, vendéglátó menedzser, élelmiszeripari vendéglátás szakember, vagy marketing elemző. Mások úgy dönt, hogy vállalkozóvá válni, és nyissa ki és működtet a saját éttermében. Az is lehetséges, hogy a játéktérre, a konzultáció és tanácsokkal más tulajdonosai vagy üzemeltetői.

  Hogy továbbra is az oktatás, meg a program, amely megfelel az Ön igényeinek. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.