Keystone logo

33 Mester Programok ban ben Ókori történelem 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Ókori történelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (33)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Ókori történelem

A mester fokozat egy speciális oktatási program a diákok teljes mértékben elkötelezett a maguk területén. A legtöbb program veszi további kétéves nappali tagozatos képzés befejezéséhez, és előírják, hogy a diákok be a végleges projekt.

Tehát mi is a mester Ókortörténeti? Ezek a programok fejlesztése a tanuló megértése már társadalmakban. Részletes nyelvtanfolyamok történelem általában összpontosít klasszikus görög és a római civilizáció. A diákok megtanulják, hogyan ókori birodalmakban alakú modern világban, és hatással politika, a vallás, a tudomány, a művészet és a filozófia. A végzett hallgatók is szükség lehet, hogy végezzen a saját kutatási áttekintésével történelmi dokumentumok és elemzi az új leletek a régészetben. A diákok megtanulják kritikusan értékeli a bizonyítékokat, és saját elképzeléseket az ősi élet.

Pályakezdő mélyebb megértését alakításában a modern világban. Ez az alapelv a tudás teszi elemzés jelenlegi politika, a jog, valamint a nemzetközi kapcsolatok.A diákok megtanulják a kutatási készségek, amelyek képessé őket, hogy keresse meg és kritika homályos információkat. Sok javítsák írás és beszéd képességei is.

Minden program más, és a költségek is drasztikusan változhat attól függően, hogy az egyetemen. A diákok arra ösztönzik, hogy kapcsolatba felvételi osztályok a részletekért. Online egyetemek általában olcsóbbak, mint a diákok nem kell fizetni a szállítás, illetve a további megélhetési kapcsolatos költségeket a hagyományos egyetemeken.

A végzős felsőfokú ókori történelem gyakran találnak munkát, mint egy tanár. Lehetnek lehetőségeket tanítani több szinten az oktatási rendszer. Amellett, hogy dolgozik előtt a diákok egy osztályban, néhány diplomás segítse tananyag. Ezek elemzése, szerkeszteni, és írjunk új anyag. Ezek a képességek is lefordítani, hogy a multimédia piacon, és néhány diplomások találnak munkát, mint az írók, vagy tanácsadók kiadványok és szórakoztató projektek.Diplomások is működnek múzeumok, kurátorok vagy kölcsön szakértelmüket kutatási projektek.

Fontos, hogy fontolja meg annyi lehetőség, mint lehetséges, mielőtt döntenek a konkrét tanulmányok. Sok online programokat kínál ugyanolyan szintű oktatás, mint a hagyományos fok, de nagyobb rugalmasságot. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.