Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 Mesterdiplomák ban ben Újkori történelem 2024

13 Mester Programok ban ben Újkori történelem 2024

Áttekintés

Mesterképzési programok állnak rendelkezésre a diákok, akik a főiskolai diplomát egy kapcsolódó területen. Azok beiratkozott vizsgálja részletes elméleti témák és megtámadta bizonyítani kompetencia azok tanfolyam. Ezek a programok általában megkövetelik további kétéves nappali tagozatos képzés befejezéséhez.

Lehet, hogy vajon mi is az a mester a modern történelem? Ez nagyon hasonlít egy általános történetét program, de leginkább kapcsolatos kérdésekre összpontosít, hogy a legutóbbi két évszázadban. A diákok időt kutatja fontos eseményeket, amelyek alakították a modern világban. Témakörökben gyakran politikai trendek, konfliktusok és gazdasági rendszerek. Néhány program lesz a globális megközelítés, és fedezze fel egy sor kultúrák és eseményeket. Mások szűkül a nyugati hatalmak, mint Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban. Függetlenül attól, hogy a gyors technológiai fejlődés és a kulturális terjeszkedés uralják sok beszélgetés.

A kutatás egyik fő összetevője ezeknek a programoknak, és a diákok az elemzési képességek révén a kutatási gyakorlatok. Megtanulják, hogy kritikusan értékeljék információforrások és osztályozzák őket alapuló hitelességét. A diákok megtanulják, hogyan kell tartani a pontos nyilvántartás és javítsák írás és kommunikációs képességeit.

A tandíj és díj költségek által meghatározott egyetemeken. Az érdeklődők vegyék fel a kapcsolatot a felvételi osztályok intézmények vizsgálják.

Befejezése után az egyik ilyen fok, diplomások elő a különböző pályára. Néhány vált pedagógusok és tanítani osztályok különböző szintjein az állami és a magán oktatási rendszerekben. Diplomások is működhet, hogy új oktatási források. Az elemző képességek lehetővé teszik számukra, hogy kritika, szerkeszteni, és írni a tankönyvek és tananyagok. Néhány munka az újságírók kapcsolódó területeken az aktuális eseményekre.Mások alkalmazott múzeumok, kurátorok vagy a hangsugárzókat speciális témákat a történelmi jelentőségű.

Fontos, hogy fontolja meg annyi lehetőség, mint lehetséges, mielőtt döntést hoz egy adott programot. Ha nem tudja kivenni a munka vagy utazás a hagyományos osztályok, akkor előnyös lehet az online egyetem. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Újkori történelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum