Keystone logo

2 Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok Ügyvezetés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Végrehajtó programok
  • Ügyvezetés
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok Ügyvezetés

Vezetés egy ritka minőségű. Tart a tudás, a tiszta gondolkodás és bátorság ahhoz, hogy a fontos döntéseket, hogy eredményeket. Kormányzati szervek, nonprofit szervezetek és az üzleti mindenkinek szüksége van a képességeit akiknek a Mester Executive Management.

&nbsp

Mi a Master in Management ügyvezető? Ez egy speciális mértékben, hogy felkészíti a tanulókat a vezetői szerepek szervezeteknél. Ez egy jó lehetőség azoknak, akik már rendelkeznek a háttérben az üzleti, közgazdasági vagy pénzügyi. Ezek a programok fokozzák a tanulók vezetői képességeit, és felkészíti őket a magasabb szintű felelősség. A diákok először felülvizsgálja az alapvető üzleti tanterv, amely általában magában szervezeti elmélet, gazdasági jog, pénzügy, számvitel és a közgazdaságtan. Részletes témák összpontosítani alkalmazottak motiválása, konfliktuskezelés és a források elosztására.

&nbsp

Diplomások a készségeket, amelyek szükségesek, hogy a vezetés a komplex és igényes vezetői szerepek. Kiképezték őket, hogy elemezzék az eredmények és reagál a kihívásokra habozás nélkül. Amellett, hogy létre sorrendben meglévő munkafolyamatok, képesek megtervezni és végrehajtani új üzleti funkciókat és növeli a termelékenységet. Diákok is megismerik a jelenlegi üzleti eszköze a hatékonyság növelése és a nyereség.

&nbsp

Az ára a Master in Management ügyvezető függ az intézmény, hogy a diákok választhatnak, hogy részt. Részletes információt a díjak és a tandíj, a diákok vegyék fel a kapcsolatot a Felvételi Osztály az egyetemek érdekli őket.

&nbsp

Befejezése után egy ilyen program, diplomások gyakran hajlandó megerősíteni a vezetői szerepet bármilyen méretű cég. Ők is még haladni a meglévő pályának.Az is lehetséges, hogy munkát találjanak kezeljék a nemzeti projektek vagy szervező funkcióit nonprofit szervezetek. Míg a megszerzett készségek jár egész iparágak, a hallgató szeretne maradni középpontjában egy adott piacon. Néhány diplomások inkább az önálló munkavégzésre, és állást találjanak, tanácsadók és elemzők számára.

&nbsp

Fontos, hogy kezdje kutatása összes rendelkezésre álló lehetőséget azonnal. Egyes diákok inkább a hagyományos tantermi környezetben, de sok online programok is kínálnak a minőségi oktatás. Azok számára, ütemezési és földrajzi kihívásokat, távoktatás egy kiváló módja, hogy gyorsítsák a karrierjét. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.