Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 60 Mesterdiplomák ban ben Üzlet és gazdaságtudomány 2024

60 Mester Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány 2024

Áttekintés

Minden cég egyedi, de valamennyien építenek ugyanazokat az alapelveket működni. Az elmélet a kereslet és a kínálat ismerteti a piaci erők, hogy minden üzleti kell néznie. Cégek szüksége tehetséges egyének a Master in Business és Gazdaságtudományi hogy a kritikai elemzés és betekintést.

Mi a Master in Business és Gazdaságtudományi? Ez egy felsőfokú, ami két éves posztgraduális tanulmányok befejezéséhez. Diákok fejlesztése a stratégiai gondolkodás szükséges képességek megtervezni és végrehajtani az eredményes működést. Ezek a diákok készülnek a legújabb elméletek arról, hogy a gazdaság működéséről, és felkérik, hogy ismertesse és lehetőségek felső szintű vezetése. Hoznak létre stratégiák kezelésére a cég szűkös források a legeredményesebb módja lehetséges.

A közgazdaságtan széles tanulmányi, de a hangsúly kifejezetten, hogy az üzleti vállalkozások működését.Diákok tovább fokozza a kritikus gondolkodás képességeit, mint azok tanulmányozza, hogy a piaci környezet befolyásolja az intézkedések a magáncégek. A diákok megtanulják, hogyan kell dolgozni a közös szoftver eszközöket, és technikák kidolgozása adatok összegyűjtése és elemzése. A befejezése a program diplomások képesek bemutatni az eredményeket és ajánlásokat tesz a cselekvési irányokat, amelyek hatással vannak a jövedelmezőség szervezeteik.

A költségek ilyen programok függően változhat az intézmények. A diákok a kapcsolatot a Felvételi Osztály iskolájuk választás több információt az egyes díjak és a tandíj árak. Fontos az is, hogy fontolja meg a költségek lakhatás, étkezés és egyéb költségek alatt a vizsgálatba.

A felsőfokú, diákok felkészültek a vezető szerepet a sok nagy vállalat. Ezek a szakemberek gyakran felkérik, hogy perspektívát és irányát.Tudásukat alkalmazni szerte számos területen és az üzleti funkciók. Megtalálják munka műveletek, a logisztika és a marketing. Ezek különösen alkalmasak a pályára a tervezés és talál munkát szervező termelési folyamatok gyártó cégeknél.

Fontos, hogy elkezdjük kutatni opciók azonnal. Sok tanuló, a hagyományos főiskolai iskolai környezetben nem praktikus. Azok részére, akik földrajzi vagy ütemezési nehézségek, az online egyetem kínál számos kiváló tanulási lehetőséget. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Üzlet és gazdaságtudomány
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (60)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum