Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 32 Mesterdiplomák ban ben Üzleti gazdaságtan 2023

32 Mester Programok ban ben Üzleti gazdaságtan 2023

Áttekintés

A mester fokozat célja, hogy a diákok továbbra is az oktatás befejezése után egy egyetemi programra. A készségek és ismeretek által kínált mester szak célja, hogy felkészítse diplomások ugrani egy sikeres karrier.

Mi az a Master in Business Economics? Ez a mező a tanulmány egyik ága a vállalkozás, amely kifejezetten az alkalmazás a közgazdaságtan, mivel kapcsolódik a működését egy cég. Üzleti közgazdaságtan hallgatók gyakran kombinációja kurzusok mind közgazdasági és üzleti programok. Emellett sok szükséges a társadalmi-politikai tanulmányok, beleértve az antropológia, a pszichológia és az állami gazdaság.

Business egyik leghasznosabb mezők építeni karrierjét, de lehet olyan iparág, amely nehéz betörni. Tanulás üzleti gazdaságtan előnyök diákok biztosításával egyedülálló szög hangsúly, hogy gyakran teszi őket vonzó a cégek.Mesterképzésre tulajdonosok általában keresnek sokkal magasabb fizetést, és gyakran több keresettek.

Az ára megszerezte a mester fokozatot is változik egy kicsit. Az iskola és a programot választott befolyásolni tandíjat és egyéb költségeket. Az ország tanulmány is változik a költség. Mielőtt beiratkozik egy üzleti gazdaságtan programot, elég bölcs, hogy a kutatás a szükséges ráfordítás.

A legtöbb pályára álló diplomások az üzleti gazdaságtan területén vannak analitika. Gazdasági szakértők segítenek felmérni a piacot, ajánlásokat tesz, és a döntéshozatal befolyásolására. Lehetőség van a munka, mint egy befektetési tanácsadó, piackutató szakember, üzleti elemző, vagy bankigazgató. Ha érdekel a vezetés, az is lehetséges, hogy egy pénzügyi igazgató. Mester fok általában megkezdéséhez szükséges magas szintű üzleti gazdaságtan munkahelyet.

Ha érdekli megszerezte a diplomát üzleti gazdaságtan, először megtalálni a programot, hogy igaza van az Ön számára. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
  • Üzleti gazdaságtan
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (32)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum