Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 44 Mesterdiplomák ban ben Üzleti informatikai rendszerek 2024

44 Mester Programok ban ben Üzleti informatikai rendszerek 2024

Áttekintés

A mester szak célja azoknak, akik már sikeresen befejeződött alapképzésben egy adott területen. Ezek fok növelése ismeretek túl a bevezető szinten vezet nagyobb elsajátítását szakma. A legtöbb program tart között 1-2 év, és lesz szükség a végleges projekt vagy dolgozat kell kitölteni.

Mi a Master in Business Information Systems? Ezek a programok előkészítése diplomások irányítására és ellenőrzésére fontos információkat a számítástechnika segítségével. A diákok megtanulják egyesíteni a különböző technológiák zökkenőmentesen együtt, és megkönnyíti az igényeinek nagy szervezetek. Azt is megtanulják, hogyan kell megosztani a fontos adatokat, miközben tartása biztonságos. Ezek a programok segítségével a diákok válnak szakemberek, akik agilis és készséges információs hálózatok, amelyek szintén biztonságos.

A tudás a hardver, a szoftver és adatbázis-kezelési technikákat ad ezek a diplomások a képesség, hogy javítsa teljesítményét a meglévő információs rendszereket. Ezek értékelje a meglévő számítógépes hálózatok és maximalizálja a működési hatékonyságot. Ők is tudják, hogy megtervezzék és megvalósítsák az új rendszerek és vezető csapatok más informatikai szakemberek.

Költségei felsőfokú változhat. A diákok a kapcsolatot a felvételi osztályán az iskolák azon szándékát, hogy a részleteket. Amellett, hogy a költségek a tandíj és az anyagok, az is szükséges, hogy költségvetési útiköltség és élő szálláshelyek.

Miután befejezte a Master in Business Information Systems, diplomások készek a pályára IT részleg vezetők és projektvezetők. Ők lesznek különböző lehetőségek iparágak és dolgozni magánvállalkozások, non-profit szervezetek, illetve a kormányzati szervek.Technológiai és a távközlési cégek bérleti ezek a szakértők, hogy felügyelje több információs hálózatokat. Még egy kis vállalkozó diplomások dönthet úgy, hogy megkezdje a saját vállalkozások vagy dolgozni, mint tanácsadók.

Online tanfolyamok állnak rendelkezésre, hogy könnyen bővíteni a tanulási lehetőségeket a nemzetközi hallgatók. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs rendszerek
  • Üzleti informatikai rendszerek
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (44)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum