Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 53 Mesterdiplomák ban ben Üzleti intelligencia 2024

53 Mester Programok ban ben Üzleti intelligencia 2024

Áttekintés

Üzleti intelligencia megvan a potenciál, hogy a szervezetek input nagy mennyiségű információt az a folyamatok és képességek és teljesítmény az új lehetőségeket, stratégiákat, a versenyelőny és a stabilitás. Master in Business Intelligence a diákok megtanulják, hogy jelentést és elemzi az üzleti jellegű adatok felhasználásával eszközök és technológiák, mint például a teljesítményértékelés, az adatbányászat, komplex eseményfeldolgozás üzleti teljesítmény-menedzsment, folyamat-bányászat, prediktív elemzési, szövegbányászat, az online analitikus feldolgozás és előíró elemzések . Sok Master in Business Intelligence programok fedezik Six Sigma és a fogalom az üzleti történet azonosítani ideális üzleti folyamatok fejlesztése és indokolja a változás javaslatokat.

Master in Business Intelligence szakon kínálnak speciális Masters of Science fokozatot e-Business, az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások, az informatika és stratégiai menedzsment.Elérhető egyetemek és üzleti iskolák Birmingham, London, Borås, Denver és a Barcelona, ​​többek között a diákok a különböző kiemelt programok közül lehet választani, amikor eldönti, hogy mely Master in Business Intelligence mértékben, hogy folytassa. Master in Business Intelligence programok jellemzően elmúlt 1-2 évben, és végződik, ahol mesterek dolgozat projektet.

Ha elvégezte a bachelor 's diplomát egy kapcsolódó téma, és szeretne hozzáadni a versenyelőnyt az önéletrajz, miért nem tanulnak többet a Master in Business Intelligence szakok bármelyik kiemelt egyetemek és üzleti iskolák az alábbi !

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
  • Üzleti intelligencia
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (53)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum