Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Mesterdiplomák ban ben 3D Animáció 2024

Mester Programok ban ben 3D Animáció 2024

Áttekintés

Előfordult már, hogy azt szeretnéd, ha a legvadabb ötleteidet életre tudnád váltani egy 3D-s világban? Mindig is szeretted volna a művészetet és az animációt használni karriered során? A 3D animációval minden lehetséges.

A 3D-s animációs szakon megtanulja, hogyan lehet szoftverek segítségével valósághű karaktereket és környezeteket létrehozni, és hogyan keltheti életre azokat kulcskép-módosítási technikák segítségével. Megismerheti az animáció alapelveit is, például az időzítést, a térközt, a túlzást és még sok mást. Emellett lehetősége nyílik arra, hogy az iparág más területeibe is belevesszen, mint például a mozgógrafikus tervezés vagy a vizuális effektusok kompozíciója.

A 3D-s animáció diplomája sok ajtót nyithat meg. Legyen 3D-s karakteranimátor, készíthet 3D-s modelleket a játékipar számára, vagy akár webanimációkat is készíthet. Dönthetsz úgy is, hogy filmes és televíziós gyártásban vagy speciális effektusokban dolgozol. Kellő képzettséggel és tapasztalattal akár független animátor vagy rendező is lehet belőled.

Nem számít, hová visz a diplomája, lehetősége lesz kreatívnak lenni és a legmodernebb technológiát használni. Ki tudja? Talán te leszel a következő nagy név a 3D-s animációban.

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum