Keystone logo

543 Mester Programok ban ben Adattudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Adattudomány
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (543)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Adattudomány

  Diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudásukat egy adott területen az érdeklődés érdemes keresni megszerezze a diplomáját. A munkáltatók gyakran kedvezően mester diplomások, hiszen sok esetben a jobb oktatás és több tapasztalat, mint az alacsonyabb szintű fok.

  Mi a Master Data Science? Azok, akik szeretnék, hogy összegyűjti, feldolgozza és terjesztésére adatok rendkívül nagy készletek információ akarja szerezni egy Master Data Science. Program tanfolyamok összpontosít szoftver felépítése, életciklusa és módszereket. Amellett, hogy a tanulás a hálózati és adatbázis-kezelő rendszerek, a diákok megértsék, hogyan szerzői jogokat, adatvédelmi irányelvek és minőségbiztosítási munkát. Beszerzése Master Data Science is többet nyújt karrierlehetőséget tudósok, akik egy egyetemi diplomát.

  Ez a fejlett fok vezethet magasabb fizetést, vagy adjon meg egy lépcsőfok számára, akik szeretnének keresni a doktori fokozatot.Egyetemi oktatás is tanítani a diákok alapvető készségek, mint például dolgozik a csapat, a megfelelő kommunikáció és a jó szervezés. Ezek a tulajdonságok lehet használni, hogy egy erős munkaerkölcs, vagy javíthat egy ember mindennapi életét.

  Az beszerzésének költsége a mester fokozatot befolyásolhatják, amelyek oktatási intézmény a hallgató úgy dönt, hogy részt vegyen, és milyen földrajzi régióban ez az. Egyes esetekben az iskolák pénzügyi támogatást nyújt, hogy a tanulók finanszírozásában az oktatás.

  Tudós, aki végzős a Master Data Science képes lehet találni pályára a számos iparágban, beleértve a számítógépes szoftver, internet, a biotechnológia, a kutatás és a gyógyszerek. Ezek a szakemberek képesek húzni létfontosságú adatokat nagy adathalmazok, amelyek végül segít a terepen dolgozik az. Az adatok diplomával által alkalmazott nagyvállalatok, amelyek szeretnék, hogy tovább ügyfélkör és futtatni a sikeres vállalatok.Ezek a szakemberek találja jövedelmező pozíciókat top szoftver cég, vagy a munka egy egyetemen.

  Néhány egyetem kínál online programok, hogy egyszerűsítse a tudományos folyamat egyes diákok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.