Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Mesterdiplomák ban ben Afrikanisztika 2023

15 Mester Programok ban ben Afrikanisztika 2023

Áttekintés

Mester szintű tanulmányok járnak szakosodott kutatás egy adott téma vagy terület a szakmai gyakorlat, bizonyítva szintje magasabb elsajátítását a területen. Program hossza terjedhet egy-két éven, attól függően, hogy a terület tanulmány.

Mi a Mester Afrikai Tanulmányok? A program felkészíti a diákokat, hogy folytassák erősen fókuszált és igényes tanulmányok kombinálásával tantermi munka helyszíni vizsgálat. A hallgatók több lehetőség tervezésére nemzetközi és interdiszciplináris programok felé irányul a sajátos érdekeit. Tanfolyam lehetnek bevezetés összehasonlító oktatás, kutatás módszertan, az urbanizáció a fejlődő világban, kulturalizmus Észak-Afrikában, afrikai politikában és a globális afrikai tanulmányok.

Az előnyök a kereső egy afrikai tanulmányok mesterképzés tartalmazza a tanulási képességeket, amelyek hasznot a tanulók személyes és szakmai életüket.Megtanulják, hogyan kell megoldani a problémát, kommunikálni, szervezni, dolgozni csapatok önállóan kezelik, és a kapcsolat a különböző országok Afrikában, Észak-Amerikában és Európában.

Mivel a program hossza változhat iskolánként, van egy széles körű költségeket. A diákok arra ösztönzik, hogy kapcsolatba az egyes intézmények az őket érdeklő és kérjen külön díj várakozásokat.

Pályakezdő program gyakran piacképes karrierlehetőségek a különböző iparágakban, mint például az emberi erőforrások, a politika, a könyvkiadás, oktatás, non-profit szervezetek, jogi, orvosi, kommunikációs és média. Ez megnyitja az ajtót, hogy a sokféle pályaválasztás és a munkahelyek, ideértve a kulturális tanácsadója, a helyszíni szervizelés szer, emberi jogi aktivista, ügyvéd, lobbista, az ENSZ nagykövete, a bevándorlás tanácsadója, a multikulturalizmus összekötő tiszt, non-profit alapítvány vezetője, újságíró, a közösség információs igazgatója és külföldi tudósító.

Sok online lehetőség létezik ez a program, amely hasznos a leendő hallgatók, a távoli területeken korlátozott hozzáférést egy egyetem. Azt is könnyebbé teszi a mai felnőtt tanulók beiratkozni osztályok távoktatás modulok. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Regionális tanulmányok
  • Afrikanisztika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum