Keystone logo

26 Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Afrikanisztika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Regionális tanulmányok
  • Afrikanisztika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (26)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Afrikanisztika

Mester szintű tanulmányok járnak szakosodott kutatás egy adott téma vagy terület a szakmai gyakorlat, bizonyítva szintje magasabb elsajátítását a területen. Program hossza terjedhet egy-két éven, attól függően, hogy a terület tanulmány.

Mi a Mester Afrikai Tanulmányok? A program felkészíti a diákokat, hogy folytassák erősen fókuszált és igényes tanulmányok kombinálásával tantermi munka helyszíni vizsgálat. A hallgatók több lehetőség tervezésére nemzetközi és interdiszciplináris programok felé irányul a sajátos érdekeit. Tanfolyam lehetnek bevezetés összehasonlító oktatás, kutatás módszertan, az urbanizáció a fejlődő világban, kulturalizmus Észak-Afrikában, afrikai politikában és a globális afrikai tanulmányok.

Az előnyök a kereső egy afrikai tanulmányok mesterképzés tartalmazza a tanulási képességeket, amelyek hasznot a tanulók személyes és szakmai életüket.Megtanulják, hogyan kell megoldani a problémát, kommunikálni, szervezni, dolgozni csapatok önállóan kezelik, és a kapcsolat a különböző országok Afrikában, Észak-Amerikában és Európában.

Mivel a program hossza változhat iskolánként, van egy széles körű költségeket. A diákok arra ösztönzik, hogy kapcsolatba az egyes intézmények az őket érdeklő és kérjen külön díj várakozásokat.

Pályakezdő program gyakran piacképes karrierlehetőségek a különböző iparágakban, mint például az emberi erőforrások, a politika, a könyvkiadás, oktatás, non-profit szervezetek, jogi, orvosi, kommunikációs és média. Ez megnyitja az ajtót, hogy a sokféle pályaválasztás és a munkahelyek, ideértve a kulturális tanácsadója, a helyszíni szervizelés szer, emberi jogi aktivista, ügyvéd, lobbista, az ENSZ nagykövete, a bevándorlás tanácsadója, a multikulturalizmus összekötő tiszt, non-profit alapítvány vezetője, újságíró, a közösség információs igazgatója és külföldi tudósító.

Sok online lehetőség létezik ez a program, amely hasznos a leendő hallgatók, a távoli területeken korlátozott hozzáférést egy egyetem. Azt is könnyebbé teszi a mai felnőtt tanulók beiratkozni osztályok távoktatás modulok. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.