Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 24 Mesterdiplomák ban ben Agronómia 2024

24 Mester Programok ban ben Agronómia 2024

Áttekintés

Megszerezte a Master in Agronomy a legjobb módja annak, hogy vegyenek részt a mezőgazdasági tanulmányokat, és egy kis tapasztalattal a kezét a folyamatban. A hallgatók megismerik a technikai oldala, mint a növénytermesztés, valamint a vezetői szempontok agronómiai.

Mi a Mester Agronomy? Ezek a programok lehetővé teszik a diákokat, hogy legyen szakértői a mezőgazdaság területén. Miután megszerezte a mester 's diplomát, akkor teljes mértékben megismerni állattenyésztés, növénytermesztés, és a gépesítés, amellett, hogy elsődleges termelés, üzleti menedzsment, és a gyártás az állati és növényi termékek. A tanulás, a tudomány és stratégiák a mezőgazdaság, akkor jelentősen segíti a fenntartható gazdaságok számára a jövő, és javítja az élelmiszer-források szerte a világon.

A Mester Agronomy nagyon előnyös, mert magában foglalja a különböző területeken a tanulás. Minden típusú tudományok, a kémia biológia tartalmazza.Ezen felül, akkor fejleszteni az üzleti és vezetői készségek, amelyek elengedhetetlenek a program.

Egy Agronomy program költsége nagyon változó Az egyetemek, valamint országonként. Ha érdekel, ezen a területen, vegye fel a kapcsolatot egyes intézmények további információkért sajátos költségek.

Agronomy ilyen nagy kategóriába és a mezőgazdaság olyan fontos, hogy van egy nagyon széles munkahely elérhető ez a fajta mester 's diplomát. Gyakori, hogy a diplomások, hogy lesz termés tanácsadók vagy Gazdaságot, de az is lehet dolgozni kémiai alkotásait, növénynemesítés, vagy akár az oktatás. Lehet dolgozni a gazdaságokban, a laboratóriumok, az üzleti életben, és így tovább.

Masters in Agronomy van szükség a világ minden tájáról, így könnyen bejutni a csatorna nem számít, hol laksz. Nemzetközi programok is lehetővé teszi a magas szintű rugalmasságot biztosít online osztályok.Kezdje felkutatja a különböző egyetemek "opció. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
  • Agronómia
Szakirányok
  • Élettudomány (24)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum