Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 27 Mesterdiplomák ban ben Akvakultúra és halászat 2023

27 Mester Programok ban ben Akvakultúra és halászat 2023

Áttekintés

A mester fokozatot a halászati ​​és akvakultúra a diákok, akik a vágy, hogy játszanak a szakmai szerepet a globális terjeszkedés az akvakultúra. Vannak karrierlehetőségek világszerte vízi gazdálkodás, erőforrás-gazdálkodás, a kutatás, a konfliktuskezelés és így tovább.

&nbsp

Egy diák is csoda, hogy mi van a mester a halászati ​​és akvakultúra? Ez a fejlett mértékű felkészíti egyéni karriert építeni, amit egyre fontosabb tényezője számos nemzetközi gazdaságok. Ez egy tanfolyam célja, hogy gazdagítsa a diák megértése közötti egyensúly az élelmiszer-termelés és a vízi valóságot. A számos ázsiai és más területeken a világ, az akvakultúra kritikus lehet a mozgó lakosság távol a függés túlhalásztak források. A diákok megtanulják, hogyan kell értékelni az érzékeny vad forrásokat annak érdekében, hogy megvédje őket a túlhalászás, az ipari hulladék és a szennyezés.Tanulmányok közé takarmányozás és takarmány technológiák, vízminőség, a tengerpart kezelése, vizes élőhelyek ökológiai, vetőmag-előállítás és a turizmus.

&nbsp

Ellátások között, a mester fokozatot a halászati ​​és akvakultúra az a fajta élvonalbeli tudás a technológiák és megközelítések élelmiszer-termelés és erőforrás megőrzését, amelyek megváltoztatják a fenntartható növekedés dinamikája a világ minden tájáról. Egy bizonyos fokú lehet kezdeni egy diák a pályafutását, amely átfogja a nemzetközi határokat, és javíthatja az élőhelyek és az élelmiszer-források közösségek a világ minden tájáról.

&nbsp

Díjak és a tandíj a felsőfokú változhat programonként. Lépjen kapcsolatba a felvételi iroda az iskola az Ön által kiválasztott részleteket díj és a tandíj menetrend.

&nbsp

Álláslehetőség a halászati ​​és akvakultúra terjedhet kutatási és fejlesztési tenyésztett fajok tanácsadás növekedés és a fenntarthatóság a magán- és a nem kormányzati szervek.Foglalkozások közé gazdálkodás, keltető technikus, a biológiai tudomány technikus, kagyló culturist, vízi állat-egészségügyi koordinátor vagy halat kutatási asszisztens. A mester fokozatot biztosít a mélyreható háttér és a megértés, hogy hatékonyan pozíciókat kormányzati minisztériumok, kutatóintézetek és a nemzetközi turisztikai tevékenységek.

&nbsp

Kezdődik az utazás egy jövedelmező karrier egy fejlődő területe ma kezdődő mester program a halászati ​​és akvakultúra. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
  • Akvakultúra és halászat
Szakirányok
  • Élettudomány (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum