Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Algebra 2023

4 Mester Programok ban ben Algebra 2023

Áttekintés

Általában befejezett egy-két év teljes munkaidős beiratkozás, a mester fokozatú program egy fejlett tanfolyam elérhető a hallgatók egy főiskolai diploma. A programtól függően a diákoknak egy vagy több belépési vizsgát kell teljesíteniük a felvétel előtt.

Mi az algebrai mester és hogyan különbözik más matematikai fokozatoktól? Mint a matematika általánosabb fokozatai, az algebrai mester a számelmélet, a topológia és az alkalmazott matematika módszereinek szigorú tanulmányozását foglalja magában. Azonban a diákok az ilyen típusú program szakosodott algebra és geometria, gyakran befejezve a kutatás a matematikai logika területén. Az ilyen mértékű beépített tanulmányi területek közé tartozik a harmonikus elemzés, a statisztika, a folyadékdinamika, a tudományos számítás és a valószínűség. Bár az oklevelek projektjei a legáltalánosabb megoldás ilyen típusú iskolák számára, a hallgatóknak lehetősége nyílik projektek kidolgozására a kari vagy a helyi vállalkozások mellett.

Mire befejezték tanulmányaikat, az e területen dolgozó hallgatók gyakran számottevő számítástechnikai készségeket, ismereteket nyújtanak a különböző matematikai szoftverekkel és kiváló analitikai képességekkel. Ezek a készségek tartós előnyöket biztosítanak a karrierjükben és személyes életükben élő hallgatók számára.

A mesterképzés tényezői költségei bonyolultak lehetnek, mivel az intézmény, a tanuló helyisége, az egyetem elhelyezkedése és a hallgatói beiratkozási státusz mind olyan tényezők, amelyek az ár ingadozásához vezethetnek. A legjobb eredmény érdekében a diákoknak további információkkal kell közvetlenül kapcsolatba lépniük a leendő iskolákkal.

A matematika területén számos iparág és tudomány létfontosságú gerincét biztosítja. A fejlett képesítéssel rendelkező diplomások karrierlehetősége jelentős, és a kutatólaboratóriumban lévő diákokat az osztályterembe - vagy akár a tárgyalóterembe is veheti. A diplomások lehetnek az iskolai tanárok, az aktuáriusok, a statisztikusok, a kutatók és az adatelemzők, bár sok más lehetőség is rendelkezésre áll a pénzügyi és technológiai iparágakban.

A matematika fokozatok, mint az algebrai mester, általában campus-függőek, mivel laboratóriumi órákra és a karokkal való szoros együttműködésre van szükségük, bár egyes programok online kurzusokat kínálhatnak a tananyag részeként. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Matematika
  • Algebra
Szakirányok
  • Természettudományok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek