Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 66 Mesterdiplomák ban ben Alkalmazott matematika 2024

66 Mester Programok ban ben Alkalmazott matematika 2024

Áttekintés

A master 's diploma posztgraduális végzettség, általában véve 2-4 év szerezni. Ezek a programok gyakran meg egy bachelor 's diploma vagy azzal egyenértékű tanfolyam előfeltétele a bejegyzést.

Mi a Mester Alkalmazott Matematika? Ezek gyakran szigorú matematikai programok azzal a céllal készül a diákok, hogy kihasználja komplex modellezési és elemzési eszközöket a szolgáltatás az üzleti, tudományos és a kormány. Várhatnánk, hogy találkozni szükséges osztályok pénzügy, az éghajlati modellezés, optimalizálás és a számítástechnika. Vannak is gyakran tanfolyamok témákban, mint a vektor kalkulus, parciális differenciálegyenletek, komplex változó. Mivel a számos érintett téma áll rendelkezésre, a diákok várható, hogy válasszon a különböző választani a mérnöki, matematikai és tudományos osztályok teljesítette a hitel óra követelményeket. A master 's mértékben ezzel a fókusszal eltarthat körülbelül három év alatt fejezik be.

Együtt, az alkalmazott és elméleti szempontból ezek a programok gyakran kombinálják, hogy felkészítsen a szükséges eszközöket, hogy megoldja összetett és fontos problémákat a mérnöki, tudományos és egyéb alkalmazásokat. A mentális szigor és szervezési ismeretek kidolgozott azt is segítik diplomások szinte minden tekintetben az életük.

Alkalmazott matematika programok különböző költségek alapján számos tényező befolyásolja. Helyét az iskola egyik lehetséges oka a tandíj különbség, míg a tanfolyam egy másik.

Alkalmazott matematikus lehet elhelyezkedni szervizelése a különböző ipari ágazatokban adatokat a tudósok. Ezeket a pozíciókat gyakran igényelnek az egyének, hogy a nagyszámú adatfeldolgozás, számítástechnikai és modellezési technikák kell viselnie kiterjedt adathalmazok. A sikeres jelölt ebben a helyzetben előfordulhat, hogy a megszerzett ismeretek során a szak elő neki a kihívást értelmezése strukturált és strukturálatlan adatokat.

Beszerzése Mester Alkalmazott Matematika kezdődik találni egy iskola, amely megfelel a követelményeknek. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Matematika
  • Alkalmazott matematika
Szakirányok
  • Természettudományok (66)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum