Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 73 Mesterdiplomák ban ben Alkalmazott számítástechnika 2023

73 Mester Programok ban ben Alkalmazott számítástechnika 2023

Áttekintés

A master 's mértékben tarthat egy-két éven, attól függően, hogy mennyi időt tesz minden félévben. Az ilyen mértékű jelentése intenzív tanulmány középpontjában a táblán belül, általában kapcsolódik a téma, ahol megkapta a bachelor 's.

Mi a Mester Alkalmazott Computer Science? Alkalmazott számítástechnika hajlamos formájában adatkezelési, információs rendszerek, illetve a számviteli, de vannak olyan területek is a szoftverfejlesztés nem számítástechnikai alkalmazások, mint például helikopter szimulátor. Ismerete alapvető programozási elengedhetetlen az ezen a területen, valamint annak megértését, hogy az alapvető logika és elemzések. Egyes programok megkövetelik a disszertáció összpontosítva előrenyomuló jelenlegi számítástechnikai alkalmazások vagy az új alkalmazások a meglévő protokollok.

Míg a kereseti ilyen mértékű, a diák szerez sok készség. Speciális hibaelhárítás hasznos olyan munkát, amely a számítógépek és analitikus készségek segítenek a problémák megoldása és előrejelzésében.Még egy ügyességi e területen szerzett annak megértése, hogy hol számítástechnika és hová tart, ami hasznos tanácsot a cég 's tech döntéseket.

A költségek egy mester 's mértékben függ az iskola választhat, hogy milyen hosszú ideig tart a teljes mértéke és szükség van-e áthelyezni, hogy részt vegyen. Ezeket a szempontokat figyelembe venni, amikor költségvetésbe a mértéke.

A felsőfokú alkalmazott számítástechnika, vannak a különböző munkahelyek, amit megtehetsz. Attól függően, hogy a hangsúly, akkor elhelyezkedni egy bank, biztosító vagy közhasznú szervezet. Távközlési cégek is felvenni a munkavállalók ezzel fokú, általában, hogy segítsen kezelni a nagy mennyiségű adatot, amely átfolyik a hálózatokat. Ha jelenleg dolgozik a számítástechnika, felsőfokú hogy nézel vonzóbbá a fizetésemelés vagy haladás.

Bővítse mértékben találatokat segítségével egy online űrlapot az Ön igényeire szabott.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Számítástechnikai tudomány
  • Alkalmazott számítástechnika
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (73)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum