Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 12 Mesterdiplomák ban ben Alkalmazott tudományok 2024

12 Mester Programok ban ben Alkalmazott tudományok 2024

Áttekintés

Mesterképzés bármely területen egy izgalmas törekvés, mert növekedést jelent a saját akadémiai és karrierlehetőségek. A mesterképzések olyan speciális végzettségűek, amelyek az eddigi képzést és tapasztalatot igénylik bizonyos területeken, és arra szolgálnak, hogy segítsenek a szakemberek mélyebben bevonni a választott területeket.

Lehet, hogy megkérdezi tőle: "Mi az Mester az Alkalmazott Tudományokban?" Ez olyan program, amely olyan szakemberekkel dolgozik, akik karrierjüket építik fel, amelyek kiterjednek a tudományos tudományokra, beleértve a mérnöki és technológiai területeket. Ezek a programok jellemzően két vagy több tudományban nagy hangsúlyt fektetnek, és a tanfolyamokat a gyakorlati alkalmazások és a területek eredményei köré építhetik. A Kar ebben a programban kiterjed a tudományágakra, gyakran több publikációval, különböző hangsúlyozási területeken.

Ebben a szakban a hallgatók megtanulhatják a gyakorlati kísérlettervezést, a laboratóriumi dokumentációs eljárásokat és az időgazdálkodási készségeket, amelyek segítenek nekik továbbmenni a saját területükön. Mivel az alkalmazott tudományi fokozatokat több iparágban alkalmazzák, az egyes hallgatók fegyelmi hangsúlyának testreszabhatósága biztosítja, hogy a lehető legrelevánsabb módon tanulják meg.

A program ezen a szinten általában két-három évig tart a legtöbb nappali tagozatos diák számára. A program költsége jelentősen változik az egyik iskolából a másikba, és egyik országról a másikra, ezért fontos, hogy minden egyes iskolai tandíjat kutassunk.

Az alkalmazott tudományokat végző hallgatókat gyakran keresik laboratóriumi technikusokként a világ számos vállalatában. Az ápolói szakemberek, akiknek további fokozatuk vannak az alkalmazott tudományokban, szintén nagy igényeket támasztanak. Az alkalmazott tudományi végzettséggel rendelkezők képesek lesznek a minőségellenőrzési programok megfelelőségi szakembereinek is. A tudományos ismeretek széles skálája és alkalmazásai a valós technikai problémákra felkészíthetik őket az ilyen részletességű technikai pozíciókra.

A legtöbb tudományos fokozatot kínáló egyetemek egyetemi tudományi fokozatot kínálnak. Erős online programot találhat az Ön által választott helyen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Általános tanulmányok
  • Tudományos tanulmányok
  • Alkalmazott tudományok
Szakirányok
  • Általános tanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum