Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 42 Mesterdiplomák ban ben Angol irodalom 2024

42 Mester Programok ban ben Angol irodalom 2024

Áttekintés

Befejezését követően a diplomát, sokan úgy dönt, hogy előre a tudás a választott területen a tanulmány egy mester fokozatot. Ezek a programok rendszerint egytől három évig a teljes, gyakran a lehetőséget, hogy tanulmányozza a teljes vagy részmunkaidőben.

Mi az a mester angol irodalom? Ez a fokozat népszerű a friss diplomások, valamint azokat a tapasztalatokat szeretnének erősíteni a gyakorlati tudás egy tudományos alapot. A mester az angol irodalom a diplomáját, hogy jellemzően azt vizsgálja írott angol nyelv narratívák kapcsolatban, az irodalmi és kulturális környezetekben. A hallgatók tanulmányi különböző művek a különböző szerzők, írt egy sor történelmi időszakokban. Az ilyen mértékű általában egyesíti az irodalomelmélet, szövegértés és kritika, a nyelvészet és philogy. Végén a szak, a diákok gyakran kell előállítani, és megvédeni egy írásos tudományos dolgozat egy témához kapcsolódó tanulmányaikat.

A mester diplomát angol irodalomban általában magában foglalja nemcsak a szövegértés, de ez is lehet, hogy a diákok a fejlett írásbeli és szóbeli kommunikációs készség, analitikus képességek és annak megértését, hogyan kézműves sikeres elbeszélő. Ezek a képességek készítsen diplomások foglalkoztatás különböző területeken, és hozzon létre egy erős alapot a további tudományos követésében.

Az ára a mester fokozatot tág határok között változhat alapján a kiválasztott iskola, annak helyét és hosszát a program. Kapcsolat az adott felsőoktatási intézmény, hogy megvitassák a tandíj költségeit és pénzügyi támogatást.

Alkatrészek mesterképzésre angol irodalom is lehetővé teszi, hogy jogosultak tanítani kapcsolódó tanfolyamok főiskolai vagy egyetemi szinten. Sok diplomás is gyakran elhelyezkedni a területeken a média, az újságírás, az írás és a könyvkiadás.Hála a gyakorlati készségek tanult szak, sokan találnak munkát a reklám, PR, marketing és egy sor egyéb látszólag kevésbé összefüggő területeken.

A rugalmasság és a megfizethetőséget a tanuló az online teremtett növekedését elérhető programok világszerte. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Angol irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (42)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum