Keystone logo

27 Mester Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Asztrofizika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Űrkutatás
  • Asztrofizika
Szakirányok
  • Természettudományok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Asztrofizika

A diákok, akik szeretnék, hogy folytassák a formális oktatást követő egy főiskolai diplomát, a master fokozatot egy népszerű lehetőség. Ez a program delves mélyebben a preferált terület a tanulmány, és jellemzően körülbelül 2-4 évet vesz igénybe.

Mi a Mester Astrophysics? A Master in Astrophysics egy strukturált, kutatás-orientált program, amely lehetővé teszi a diákok jobban fejlesztik tudásukat a világegyetem és a fizika egy dinamikus környezetben. Tipikus kurzusok közé témákról, mint például a nagy energiájú asztrofizika és dinamikáját, asztrofizikai objektumok és a tér plazma, kozmológia, megfigyeléses szoftverfejlesztés, valamint a kortárs kérdések és események asztrofizika. A diákok a program befejezéséhez igen speciális kutatási projektek, amelyek span több félév. Ez a program a megfelelő felkészülés a diákok, akik érdeklődnek a a doktori fokozatot, és azoknak, akik érdeklődnek egyre főiskolai tanárok.

Pályakezdő lesz kifejlesztett készségek excel független kutatás a kívánt területeken. A mester fokozatot ad nekik az az előnye, ha keres munkát asztrofizikai. Hallgatók ilyen mértékű is megtanulták, hogyan befolyásolja a professzorok a világ minden tájáról, és a hálózat jövőbeni karrier és a kutatási lehetőségek.

Ennek költsége program attól függ, az intézmény és a szerkezet a bizonyos program. A felvételi iroda ad választ kérdésére nem válaszolt az iskola honlapján. Megfelelő kutatás segít a hallgató, hogy tájékozott döntést.

Sok diplomás dönt, hogy továbbra is és folytatja doktori fokozatot a csillagászat, majd biztonságos pozíciók professzorok az egyetemek a világ minden tájáról. Van egy erős átfedés a pályára alapján csillagászat és az asztrofizika alapján.További karrier közé Research Associates, középiskolai tanárok, és a fejlesztők az új és továbbfejlesztett csillagászati ​​műszer.

A Master of Astrophysics megköveteli a szenvedély és elkötelezettség. Létfontosságú érdeklődő diákok aktívan kutatás különböző programokat annak érdekében, hogy az egy általuk kiválasztott lesz a legnagyobb érdeklődés a számukra, és tedd a megfelelő pályának. Ha többet szeretne megtudni, keresse az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.