Keystone logo

27 Mester Programok ban ben Energiatanulmányok Energetikai mérnök Nukleáris energetikai mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Energiatanulmányok
  • Energetikai mérnök
  • Nukleáris energetikai mérnök
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Energiatanulmányok Energetikai mérnök Nukleáris energetikai mérnök

Diákok, akik folytatni a mester fokozatot keresik, hogy bővítsék ismereteiket és készségeiket egy adott területen a tanulmány. A legtöbb program igényel egyetemi diplomát egy kapcsolódó fegyelem. A Master in Nuclear Energy Engineering is versenyelőnyt biztosítanak pályára a területen.

Mi a Master in Nuclear Energy Engineering? Program tanulmányok állnak ismeretek és készségek kapcsolatos nukleáris technológia és a politika. Tanfolyamok lehetnek reaktor fizika, a nukleáris üzemanyagok és anyagok, az üzemanyag ciklus, a hulladékgazdálkodás és a biztonsági kérdésekről. Beszélgetések a gazdasági, társadalmi és politikai körülmények között az atomenergia felkészítse diplomások egy globalizált iparban. A hallgatók jártasságot szerezzenek a mérnöki és üzemeltetése nukleáris rendszerek, felügyeleti és gyártási folyamatok, szabályok és előírások, a műszaki feltételek és biztonsági design. Oktatás a összefonódása ezek a területek termel a képesség, hogy a vezetés a multidiszciplináris projektek.

A személyes szinten, az előnyök mértéke közé haladás a karrier mellett a képesség, hogy részt vegyenek a fejlesztés és a rendszerek fejlesztésére. A munkavállalók és a lakosság is profitálhatnak a jobb biztonsági módszerek és a továbbfejlesztett műszaki tervezés.

Programok a világszerte elérhető és ára változik a hely függvényében és a tananyag. Diákok találják meg a lehetőséget, hogy melyik jellemzi leginkább megfelel a kitűzött célokat.

Nukleáris energia felhasználása számos országban szerte a világon, alternatívát nyújtva a fosszilis tüzelőanyagok megfelelni a növekvő kereslet a villamosenergia-termelés. Szakemberek van szükség azokban az országokban, ahol a fejlesztési tervek végrehajtása, valamint olyan helyeken, ahol a nukleáris energia jelenleg hasznosított. Diplomások által alkalmazott közüzemi vállalatok, laboratóriumok, tanácsadó cégek, növényi tervezése cégek, valamint kormányzati és magán ügynökségek.Jobs közé mérnöki tervezés és fejlesztés, a kutatás, a tudományos oktatás, projekt vagy szolgáltatás menedzsment és üzeme. Amellett, hogy a területén energiatermelés, az atomenergia szakértőkre van szükség a területen az orvostudomány, mezőgazdaság, a feldolgozóipar és a biztonság.

Előre a karrierjét ebben a kihívásokkal teli globális ipar, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.