Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 142 Mesterdiplomák ban ben Automatizálás 2024

142 Mester Programok ban ben Automatizálás 2024

Áttekintés

A diákok a műszaki, elektronikai és kommunikációs háttérrel gyakran úgy döntenek, hogy tovább tanulmányaikat követésén mester fokozatot automatizálás. Néhány mérnök hallgatók akarja megtenni a következő lépést a alapképzésben felé a doktori. Más diákok használják ezt a posztgraduális program, hogy még inkább meg tanulmányait műszaki tanfolyamok, amelyek előre sajátos szakmai érdeklődés az automatizálás és a robottechnika.

Mi a Master in Automation? Ez a diplomát egy híd a karrier automatizálási technika vagy a doktori tanulmányait az automatizálás és a robottechnika. Mérnökök robotika iránt nagy a kereslet, és a mező bővülés várható. A diákok, akik belépnek ez a program a kutatás robotika és hogyan gépesítés lehet alkalmazni a folyamatok olyan területeken, mint például a kiskereskedelem, szállítás, gyártás, gyógyászat és a repülés. Ez a program tartalmaz egy nehéz összpontosítani fejlesztési projektek és képzési építeni a robotika.

Egyetemi hallgatók iránt érdeklődő robotika és a mérnöki élvezhetik a Mester Automation által jobban a mérnöki készségek egy sokkal pontosabb fókusz robot technológiák. Ez a program alapos automatizálás tervezési és fejlesztési képzés, hasznos fejlett pozíciók iparágak támaszkodnak a gépesítés. Azt is készít mérnökök egyetemi fokozatot a doktori munka automatizált gépek.

Az ára a mester program függ az intézmény. A program rendszerint egy-három év alatt fejezik be. A diákok érdeklődnek folytat e tanfolyam kellene alaposan tanulmányozzák az egyes intézmények találni egy programot, amely megfelel a pénzügyi és persze hossza követelményeknek.

Mint mérnökök a robotika területén nagy az igény, sikeresen elvégző diákok tanfolyam automatizálási lesz sokféle pályaválasztás.Diplomások is dönt, hogy adja kutatási és fejlesztési pozíciók, vagy automatizálásért gyárakban, közlekedési rendszerek, nagyszabású építkezések, a katonai projektek vagy Légügyi és Űrhajózási programok. Automatizálás mérnökök tervezése és kezelése robotok, hogy segítsenek az embereknek, végre életmentő feladatokat a veszélyes helyzetekben, hajókat építeni, ellenőrzés közlekedési és repül pilóta nélküli kézművesség, sok más forradalmi alkalmazások.

Érdeklődő diákok Különféle nemzetközi programok, amelyek egy diplomát automatizálás a mi kiterjedt adatbázis. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Automatizálás
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (142)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum