Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 35 Mesterdiplomák ban ben Automatizálás / Autonóm rendszerek 2023

35 Mester Programok ban ben Automatizálás / Autonóm rendszerek 2023

Áttekintés

Érdeklődő diákok mérnöki és automatizálási rendszerek révén programozási gyakran dönt, hogy folytatja a mester fokozatot automatizálási / autonóm rendszerek. Ez a posztgraduális program felkészíti a mérnökök alkalmazni tudásukat az automatizált rendszerek kialakítása és irányítása.

Mi a Mester Automatizálás / Autonóm Rendszerek? A mester fokozatot automatizálás és autonóm rendszerek ítélik oda befejezése egy posztgraduális tanulmányait programot egy olyan területen, amelynek középpontjában a automatizált rendszer tervezése és megvalósítása. A tanfolyam koncentrál létrehozását intelligens rendszerek révén a robotika és a számítógépes programozás. A diákok a program megtanulják alkalmazni a mérnöki és számítógépes programozási ismeretek számítógépes tervezés és fejlesztés gépesített folyamatokat. A tanfolyam résztvevői számíthat széleskörű képzési kutatási, tervezési és végrehajtási autonóm rendszerek használó robotika vagy számítógépes integrált gyártás.

Sokan vannak előnyei a kereső ezt a diplomát a diákok számos tudományos vagy szakmai háttérrel. A mértéke bővíti egyetemi vagy mérnöki vagy informatikai rendszerek ismerete robotika és számítógépes rendszerek és felkészíti a résztvevőket pályára a automatizált rendszerek tervezése és irányítása. A diákok használhatják a programot, hogy erőteljesebben készségek egy adott területen az automatizálás, hogy tartja a kamatot vagy hasznot a karrier célok.

A program ára változik egyetemen. Minden intézmény saját program követelményeinek költségeit és időtartamát, de a legtöbb program, hogy körülbelül két év alatt fejezik be. A leendő diákok találják meg az egyes intézmények irányelveket és követelményeket.

Diplomások az automatizált rendszerek mérnöki területen nagy az igény a sokféle szervezet.Diákok, akik a program befejezéséhez vannak felszerelve kezdeni pályára a gyártási automatizálás és minőség-ellenőrzés, a biotechnológia, az építészet, ipari formatervezés, az orvostudomány, a távközlés, a közlekedési rendszerek, a repülés és repülőgépgyártás technológiák, és sok más kihívásokkal teli környezetben. Karrier ezeken a területeken a diákok, hogy tervezzenek és ellenőrzési rendszerek a legjobb módszere a hatékony termelés, a kommunikáció, a mozgás és az egyéb utakat hatékonyság automatizálása révén.

Sok nemzetközi lehetőségek iránt érdeklődő diákok ebben a mester szak. A kiterjedt adatbázis irányíthatja a diákok intézmények, melyek a program mellett további információkat követelmények és időtartamát. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Automatizálás
  • Automatizálás / Autonóm rendszerek
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (35)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum