Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Mesterdiplomák ban ben Bányamérnök 2024

17 Mester Programok ban ben Bányamérnök 2024

Áttekintés

A mester fokozatot általában szükség körülbelül két év alatt fejezik be. Ez egy kiváló módja annak, hogy többet megtudni a választott területen, és a foglalkoztatás növelése adatokat. Ezek a felsőoktatási programok gyakran megkövetelik a diákokat, hogy töltsenek ki egy bachelor 's diploma előfeltétele.

Pontosan mi az a Mester Bányamérnöki? Ez a fajta mértékben lehetővé teszi a diákok, hogy többet tudjon a folyamat az erőforrások kiaknázása, valamint hogyan lehet maximalizálni a hatékonyságot, a termelés és a fenntarthatóság. A diákok általában tanulnak elvei mérnöki, valamint hogyan alkalmazzák őket egy bányászati ​​összefüggésben annak érdekében, hogy tervezzen és javítja az eszközök, folyamatok és technikák. Ezek tanulmányozása egy sor műszaki al-tudományok, beleértve a mechanikai, kémiai, elektromos, geofizikai, számítógép, és a rendszerek műszaki.

Milyen előnyei vannak azoknak, akik egy teljes mértékben ezen a téren?Sok diák úgy találják, hogy a tanulmány a mérnöki lehetővé teszi számukra, hogy erőteljesebben a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, az elemzés, a tervezés, és a matematikai készségek. Továbbá, a master fokozatot is rendkívül hasznos munkát vadászat.

Azok számára, akik a bányászati ​​mérnöki program szabad elfelejteni, hogy a végső ár fokú változik programot programot. A diákok nem alapos pénzügyi kutatás, mielőtt úgy döntött, hogy beiratkozik bármely intézmény, figyelembe véve nyersanyagárak, extra díjakat, és a tandíj módosításokat.

Sok munkahely nyitott a diplomások bányamérnöki. Sok diák megy dolgozni a bányászati ​​és erőforrás-kitermelés vállalatok, bár néhány dönt, hogy pozíciókat kutatócsoportok vagy szabályozó szervek. Diplomások válhat tervezők, menedzserek, mérnökök, elemzők, tanácsadók, és így tovább; ők is úgy dönt, hogy továbbra is az oktatás által megszerezte a PhD mérnöki, illetve a kapcsolt fegyelem.

Ha úgy gondolja, szeretné folytatni a bányászati ​​mérnöki diplomáját, akkor elkezdeni itt. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Általános mérnöki tanulmány
  • Bányamérnök
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum