Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Bölcsészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Bölcsészet
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Mester Programok ban ben Bölcsészet

   A Professional Master egy tanmenetet, amely egyesíti az oktatás és a szakmai gyakorlat egy adott területen. Mire végzett, a hallgatók szert alapos megértése a területen a tanulmány, valamint a szakmai készségek területén belül.

   Mi a Professional Mester Bölcsészettudományi? Az ilyen mértékű vehet számos formája, de általában középpontjában a tanulmány a kultúra és a társadalom. Minden program egyedülálló, egy sor különböző követelmények és a tananyag. Néhány iskola kínál programokat, meglehetősen felírt, míg mások a diákokat, hogy kulcsfontosságú szerepet játszanak a létrehozásában saját tanterv és feltárása számos területet. Tanfolyam magában osztályok alkalmazott szociológia, politika, kommunikáció és az újságírás, a közgazdaságtan és a nyelvi művészet. A diákok általában ki kell választani egy-két ilyen területen annak érdekében, hogy azok milyen mértékben specializálódtak.

   Az egyik legfontosabb előnye, hogy ilyen mértékű hatalmas választéka tárgy.A humán felölelik a különböző komponensek az emberi kultúra és a társadalmi tudomány. Ezen belül a hatalmas területen a tanulmány, a diákok választhatnak, hogy összpontosítson a különös aspektusa, hogy érdekli őket leginkább.

   A költségek ilyen programok változik iskolánként. Ha szeretnél többet tudni konkrét információt a tandíj egy adott program, lépjen kapcsolatba az iskola közvetlenül a felvételi iroda.

   A Professional Mester Humán meglehetősen nyílt végű szempontjából pályára. Mivel a tananyag ilyen program számos formát ölthet, a mértéke lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson számos különböző területeken, beleértve a történelem, a vallástudomány, a szociológia és a politika. További iskoláztatás, diplomások találnak munkát, mint a tudósok, politikusok és jogászok. Ők is belépnek a munkaerőpiacra, mint az újságírók vagy a tudásukkal nonprofit munkát.A végén, a Professional Mester Bölcsészettudományi program hatására a tanulók sok különböző jutalmazása és ösztönző szakmai irányokat.

   Ha érdekli a tanulás többet a sok Professional Mester Humán programok jelenleg rendelkezésre álló, és elkezdi a pályázati eljárás, az első lépés, hogy megtaláljuk az iskola, amely megfelel az Ön igényeinek, és segítsen elérni a szakmai célokat. A kereshető adatbázisban a programok nagyon hasznos lehet ebben a tekintetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.