Keystone logo

68 Mester Programok ban ben Büntetőeljárás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőeljárás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (68)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Büntetőeljárás

A mesterképzés a következő szintű oktatási diákok folytathatják után megszerezte az alapképzést, és szolgál átjáróként más posztgraduális fokú lehetőségeket. A tanfolyamok több speciális, mélyreható tartalmat tanítanak, mint az egyetemi kurzusokat, és általában tézisfüzetet igényelnek.

Mi a mester a büntetőeljárásban? Ez a képzési program intenzív tanulmányt tesz az alkotmányjogról, különösen az Egyesült Államok alkotmányának negyedik és ötödik módosítására vonatkozóan. Jellemző, hogy a tudósok elvárják, hogy részt vegyenek az állandó bírósági ügyekről folytatott megbeszélésekben és hogyan viszonyulnak az állandó törvényekhez, hogy jobban megértsék a környező büntetőrendszert. A tanfolyamok célja, hogy segítsenek a program résztvevői számára a legkülönbözőbb helyzetek jogi szempontból történő értékelése különböző szociológiai és pszichológiai készségek és eszközök segítségével.

Néhány képesség a diákok elvárják, hogy szerezze meg az egész törekvés ezen a fokon tartalmaznak erősebb kritikus gondolkodás készségek, jobb megértése a jogi ügyek és általános jobb idő menedzsment készségek. Ezek segíthetnek a tanulóknak a jövőbeni karrierjükben és más vállalkozásokban, azáltal, hogy biztosítják számukra azokat a szerszámokat, amire szükségük van.

Természetesen ezeknek a készségeknek az előállítása költséggel jár. Nehéz pontos pontot találni a mesterképzés ezen a területen történő megszerzésére, mivel a tandíjak országról országra és intézményre változnak, ezért döntő fontosságú, hogy a leendő diákok saját kutatómunkájukban végezzenek kutatást.

A posztgraduális programok célja, hogy segítsenek a résztvevőknek a büntető igazságszolgáltatás területén számos különböző munkahely megszerzésében. Példák a diákok számára, amelyek arra számítanak, hogy megtalálják a területükön a bűnügyi büntetőbíró, a közösségi tájékoztató projektek felügyelője, a bűnügyi nyomozó, a hallgatói asszisztens és a hivatásos rendőr. A bíróvá válás iránt érdeklődők szintén használhatják ezt a diplomát, mint belépési pontot a felsőoktatásba.

A diákok választhatják, hogy folytatni a mesterképzés büntetőeljárás helyi, online vagy nemzetközi szinten, attól függően, hogy pályafutása célok, menetrendek és pénzügyi eszközöket. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.