Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 27 Mesterdiplomák ban ben Beszélgetés 2023

27 Mester Programok ban ben Beszélgetés 2023

Áttekintés

A mester egy diplomát, amely megmutatja a hallgató részesült fejlett oktatás az ő választott területen. Hozott, miután megkapta egyetemi diplomát, ez a program is eltarthat egy-négy év alatt lehet elvégezni.

Mi a Mester Conservation? Ez a szak folytatódik, ahol főiskolai képzésre hagyja ki, amelynek középpontjában a fejlett kutatási készségek és bonyolultabb témák. Meg fogja tanulni, hogyan kell kutatásokat folytat és megőrzésére fontos kulturális létrehozott objektumok kő és fa, valamint dekoratív felületek. Kiegészítő anyagok létrehozásához használt e három dimenziós darabok közé kerámia és gipsz, ami akkor is megtanulják, hogyan kell megőrizni.

Oly sok információ áll rendelkezésre az interneten ma, ezért fontos, hogy megtanulják, hogyan kell a kutatás és hol máshol kell keresni információkat a tárgyakat fog dolgozni. Részletes kutatási készségek keresettek sok területen.Azt is megtanulják, hogyan kell megtervezni és végrehajtani a hosszú távú projektek ebben a programban, egyre értékes projekt menedzsment ismeretek.

Az iskolák a világ kínál Master Conservation és képzési költségeit változik meg az egyes intézmények. Vegye fel a kapcsolatot az iskola közvetlenül a további információkat a költségeket.

Ismerkedés a módszerek létrehozásához használt művészet minden formája kapsz egy mélyebb elismerését a kulturális gyakorlat, hogy vezethet a különböző karrier. Lehet, hogy élvezni dolgozik, mint a kurátor a múzeumban vagy vállalat. Ahogy egyre inkább egy szakértő a területen, akkor dönthet úgy dolgozni, mint egy ingatlan értékbecslő, régiségkereskedő vagy kezelni egy művészeti galériában. A kiadói területen, akkor lehet élvezni írásban vagy szerkesztése cikkek és / vagy könyveket.

Akkor töltse ki a mester védelmi program révén a különböző online iskolák és élvezni tanul otthon.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Művészettudományok
  • Művészet
  • Beszélgetés
Szakirányok
  • Művészettudományok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum