Keystone logo

112 Mester Programok ban ben Big Data 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Információs technológia
 • Big Data
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (112)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Big Data

  Mester fok tudományos minősítések azokra a diákokra, akik egy teljes egyetemi szintű szak. Miután a mester fokozatot, akkor folytassa a PhD vagy elindítani a karrierjét.

  Mi a Mester Big Data? Minden nap, tömeges mennyiségű adat keletkezik a világ minden tájáról, és ez a feladata a képzett elemzők értelmezni ezen keresztül az adatok, helyüket értékes információkat, és figyelmen kívül hagyva értelmetlen szemét. A szak nagy adatmennyiség segít elsajátítani a szükséges készségeket, hogy legyen egy elemző és tanít meg az alapokat az adatok elemzése. Néhány alapvető tanfolyamok A program többek között a matematika, az adatok tervezési, projekt menedzsment, és a prediktív analitika. Tanulmányai során, akkor is megtanulják, hogyan kell navigálni és megérteni a különböző adatbányászati ​​technológiákat.

  Számos iparágban, a kormány a lakossági, felhasználása adatelemzés, hogy jobb üzleti döntéseket.A mester szak tanítja, hogyan kell működnie mindegyiknek iparágakban. Egy ilyen képesség segít kitűnjön a versenyt, ha a kérelmező a helyzetben.

  Attól függően, hogy az iskola és az ország, a master fokozatot körülbelül egy-két éven szerezni. Tandíj és díjak is változhat, de akkor forduljon a kollégium határozza meg a pontos költség beiratkozás.

  Adatanalitikát döntő fontosságúak a számos iparágban. Miután már a diploma, akkor minősített dolgozni kommunikációs, pénzügyi, egészségügyi, gyártási, a kormány és a választék más területeken. A mester diplomát nagy adatmennyiség is készíti fel a pozíció menedzsment, a közrend és a technológia. Bár sok diplomás választja a adatelemzők, mások úgy dönt, hogy válni az üzleti elemzők, adatok építészek, elemzők rendszerek és az üzleti intelligencia fejlesztő.Big adatok értékes erőforrás a munkáltatók, valamint egy oktatási háttér abban a témakörben kiemelkedik kedvezően egy önéletrajz.

  Iskolák egész világon kínál mester szakok nagy adatokat, és az online kurzusok is egy lehetőség. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.