Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 27 Mesterdiplomák ban ben Biodiverzitás 2024

27 Mester Programok ban ben Biodiverzitás 2024

Áttekintés

A Master of Science egy felsőfokú, hogy is szerzett körülbelül két év tanulás után bachelor programot. Sok diák, megszerzése MSc a betetőzése év tanulás és a munka, és ez segíthet vezethet hihetetlen oktatási és szakmai lehetőségeket.

Mi MSc Biológiai sokféleség? Ez az oktatási program segít a diákoknak megérteni, hogy a változatos ökoszisztémák, hogy létezik a világban befolyása mind emberi, mind a vadállomány. A diákok megtanulják, hogyan kell kezelni és védeni ezeket az ökoszisztémákat. Lehetséges tanfolyamok lehetnek evolúció és a biodiverzitás, az ökoszisztéma egészségét és fenntarthatóságát, természetvédelmi etikai, környezetvédelmi jog, és éghajlat-változási politika. Néhány MSc programok is megkövetelik a diákok egy teljes dolgozat vagy a végső kutatási projekt, hogy a teljes mértékben követelmények.

Kereseti MSc előnyös lehet a diákok számára, mert megtanulják, hogyan kell használni a fejlett tudományos módszerekkel, hogy jobban megértsük a világot.A diákok is felfedezni új utakat keres a és megoldani a problémákat, ami segíthet, hogy a hallgatók nélkülözhetetlen a jövőbeli karrierjük.

Az ára keresnek, MSc változhat minden diák, olyan tényezőket, mint a helyét az iskola, és a hossza a program befolyásolhatja a végső árat. Iránt érdeklődő diákok keresnek ilyen mértékű azt tanácsolják, hogy találjon a potenciális iskolai megérteni a pénzügyi kötelezettséget az oktatás.

Diákok, akik végzős Master of Science in Biodiverzitás gyakran jól használható pályára az oktatásban, természetvédelmi, ökoturisztikai, a tudomány, a kutatás és konzultáció. Lehetséges munkakörök közé természetvédelmi igazgató, terepbejárás munkás, ökológus, hidrológusként, környezeti nevelő, gondozó, és a természetvédelmi igazgatója. Néhány diplomások dönthet úgy, hogy továbbra is az oktatás, és keresni egy PhD lenni magasan képzett szakemberek a maguk területén.

Ha érdekli az emberek védelme, a környezet, és az élővilág, mint a fejlődés folytatódik a világ, akkor ez a foka lehet jól illeszkedik az Ön számára. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Élettudomány
 • Biodiverzitás
Szakirányok
 • Élettudomány (27)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum