Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 51 Mesterdiplomák ban ben Bioinformatika 2024

51 Mester Programok ban ben Bioinformatika 2024

Áttekintés

Gyakran vállalt hamarosan elvégzése után főiskolai, mester 's diplomát egy tanmenetet, amely lehetővé teszi a diákok, hogy tovább képezzék magukat, és átveheti az értékes szakmai képességek területén az általuk választott. Attól függően, hogy az egyik 's karrier célok, a master ' s diplomát alapvető fontosságú lehet annak, hogy demonstrálják a magas szintű tudás és tapasztalat egy adott területen.

&nbsp

Mi a Mester bioinformatika? Bioinformatika a kereszteződés a különböző tudományágak, leginkább a biológia, a matematika és a mérnöki. Az általános célja e területen az, hogy kihasználja a számítógép és a statisztikai modelleket annak érdekében, hogy feltérképezzék és értelmezni biológiai adatok. Minden program egyedülálló, de törekedni, sikeres kutatók és tudósok. Ennek eredményeként, tanfolyam általában tartalmaz egy szép összeg a labor tapasztalat és intenzív biológiai tanulmány. A diákok, akik érdeklődnek a beiratkozott egy bioinformatikai programot tisztában kell lenniük azzal, hogy sok iskolában van egy hosszú listát előfeltétele tanfolyamok.

&nbsp

A Mester bioinformatika kedvező mértékű, mert a magas szintű specializáció a tanterv magában. Diákok végzős, mint a terület szakértői, és teljes mértékben készen áll a pályára, hogy nem lenne lehetséges anélkül, hogy a diplomát. Valóban, számos szakma berkein belül biológiai kutatások, a master 's diplomát létfontosságú.

&nbsp

Mikor jön a bioinformatika, programok nagyban a költségek. A kapcsolatot az iskolák egyéni alapon, a diákok is, akik minden kérdésre választ vonatkozó regisztrációs díj és a regisztrációs költségek.

&nbsp

Számtalan módja van a végzős mester 's bioinformatika pályázhatnak azok milyen mértékben szempontjából pályára. A változatos tanterv és laboratóriumi tapasztalat, hogy a legtöbb képzés a beállított diplomások akár erősödhet a kutatás biológusok, bioengineers és műveletek kutatók.Különböző programok gyakran lehetővé teszik a diákok szakosodni belül a bioinformatika, hogy összpontosítson az egyik a sok tanulmányi területen, mint például a hálózatok elemzése és a genetika. Azáltal, hogy összpontosítson a mértéke ily módon, egy diák kap értékes tudást és tapasztalatot, amely kifejezetten az adott ága bioinformatika, és ezáltal épít szilárd alapot a karrier a területen.

&nbsp

Érdeklődő diákok jobban megismerhetik a sok Mester bioinformatika program áll rendelkezésre, lehet kezdeni a kereső segítségével adatbázisunkban a világ iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Élettudomány
 • Bioinformatika
Szakirányok
 • Élettudomány (51)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum