Keystone logo

6 Mester Programok ban ben Szakmai tanulmányok Biológia és élettudományok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Biológia és élettudományok
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Szakmai tanulmányok Biológia és élettudományok

  A Professional Master egy diplomát, aminek célja, hogy a diákok egyszerre tanulni és fejlődni közvetlen szakmai tapasztalatot egy adott területen. Ennek eredményeként a kettős tanterv, diplomások gyakran jól felkészült hogy belépjenek a munkaerőpiacra érettségi után.

  Mi a Professional Mester Biology and Life Sciences? Ez különösen tanmenetet középpontjában pedig egy tanulmány az élet, beleértve a mikroorganizmusokat, növényeket és állatokat. Mivel a széles körű elterjedése a témák által lefedett ezen a területen, sok mesterképzést keskeny diákok 'összpontosítani, hogy egy adott területen a tanulmány, mint a gyógyszerek. Ezen belül a programok adnak a diákok hozzáférést számos különböző felbecsülhetetlen erőforrás a tanulásra. Például a diákok párosíthatná kombinációja különböző gyógyszeripari cégek, orvosi kutató intézetek és egyetemek nyújtó oktatás a biológia területén.

  Azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a biológia és az élettudományok, a legjelentősebb előnye ennek a tanmenetet a lábát nyújt a foglalkoztatás élményt. Több éves kutatómunka és laboratóriumi munka is lehet az a nagy gyakorlati, technikai feltételeket. Ez az élmény pedig szilárd alapokat a sikeres karrier terén.

  Minden Professional Mester Biology and Life Sciences fogja össze a különböző költségeket. A legjobb módja annak, hogy megtudjuk, egy adott iskolában 's tandíjat és a beiratkozási díjak hívni, és megkérdezni a felvételi iroda.

  A Professional Mester Biology and Life Sciences lefordítani számos karrier, különösen a diplomások, akik vágynak dolgozni, mint a biológusok. A mértéke lehetővé teszi a diákok szakosodni tudásukat a területen több különböző egyes területeken, a növényi biológia epidemiológia. Attól függően, hogy egy diák 's hangsúly, ő is dönt, hogy a laboratóriumi technikus vagy kutató.Egyes mezők igényel még a felsőoktatás, és a diákok akik szakmai kutatói állások ezeken a területeken gyakran választják, hogy több iskola előtti munkát keres.

  A végén, a Professional Mester Biology and Life Sciences lehet nagyon előnyös pálya felé. A folyamat megkezdéséhez megtalálni és alkalmazása az ideális program az Ön számára, használja a kereshető listáját iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.