Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Mesterdiplomák ban ben Biotechnológia 2024

Mester Programok ban ben Biotechnológia 2024

Áttekintés

Biotechnológia és bioinformatika két remek szakirányokon, hogy kilépett a tudományos világ eredményeként forradalmak biológia, kémia, informatika és a mérnöki. Mindkét tárgyakat úgy kell alkalmazni ágak Biológia. Biotechnológia és Bioinformatikai segíteni ezt a régi és tiszteletreméltó tudomány lépést tartani a lépést az idő, és továbbra is versenyképes a mai világban.

Biotechnológia vizsgálatok során az élő szervezetek és bioprocesses a technológia, mérnöki, orvosi, agrár-és eredmények mindenféle biotermékek, géntechnológiával módosított élelmiszerek komoly élvonalbeli használt eszközök elvégzéséhez génterápia. Bioinformatika, másrészt sokkal csatlakozik alkalmazása statisztikai és számítógépes tudomány területén a molekuláris biológia. Bioinformatika rendkívül fontos a modern biológiai és molekuláris kutatások, mert az adatok mennyisége is növekszik mértani, és szükség van a megfelelő technológia folyamat. Bioinformatikai módszerek széles körben használják a feltérképezése és a DNS-vizsgálatot és fehérje minták, valamint a tanulmány a genetika és a molekuláris modellezés. Biotechnológia és bioinformatika nem egy nagy szívességet, hogy a hagyományos tudományterületek, frissítő őket az új kutatási módszerek, amely lehetővé teszi a drasztikus fejlődést.

Talál Tájékozódjon a különböző mesterek szakon a biotechnológiában és a bioinformatika a következő az alábbi linkekre. Ne habozzon, küldje a "Request szabad információ" formában kerüljön az adott személy az iskolában, és kap még információt az adott program!

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
Szakirányok
  • Egészségügy (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum