Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 25 Mesterdiplomák ban ben Biztonsági menedzsment 2024

25 Mester Programok ban ben Biztonsági menedzsment 2024

Áttekintés

Mesterdiplomákig a fejlett, vagy diplomás, fok. Ezek jellemzően képviselik befejezése 12-18 főiskolai képzés. A diákok ki kell töltenie egy egyetemi diplomát alkalmazása előtt egy ilyen program. A modern technológia biztosította könnyebb hozzáférést ezekhez a programokhoz, így a szakemberek, valamint a diákok, kihasználhatják előmozdítása az oktatás.

Mi a Mester Biztonságtechnikai? Ezek a programok jellemzően olyan témákkal, mint a biztonsági technológia, környezeti veszélyek és problémák, a munkahelyi kockázatok és az ergonómia, és a kapcsolódó kérdésekről. Sok ilyen program tartalmaz egy bizonyos mennyiségű gyakorlati munka a tananyag. Tárgyát képező területek ezeken szakok lehetnek ergonómia, munkavédelem, környezetvédelmi kockázatértékelés, és biomechanikai tervezés. Tanfolyamok lehet kidolgozni szabványok szerint létrehozott National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH).

A készségek szerzett ebben a szak segít diplomások fel elveit biztonságtechnikai jól hasznosítható. Pályakezdő kifejlesztettek egy ismerete számos mérnöki alkalmazások, amelyek relevánsak a kiegyensúlyozott használatának biztonsági elvek és gyakorlat. Egyes programok kínálnak, mint a távoktatási programok.

A hozzáférést ehhez a programhoz az on-campus beállítások és távoktatás platformok, a diákok a világ minden tájáról is egy opció az igényeiknek. Kapcsolatos költségeket a programban való részvétel változhat egyik helyről a másikra. A pontos tandíj és díj információért forduljon az iskolák közvetlenül.

Miután befejezte a Master in Safety Engineering, diplomások általában élvezik a munkahelyek számának növekedése és a pozitív kilátások, különösen aggodalomra munkahely biztonsága növekszik. Az éves bér diplomások ezen a területen általában nagyon versenyképes és kívánatos.Néhány közös munkahelyekre a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági mérnökök, az ipari biztonság mérnökök, és a termék biztonsági mérnökök. Karrier lehetőségek is megtalálhatók a belbiztonság, bányászati ​​biztonságtechnikai, és az ütközés biztonságtechnikai cégek, például.

Sok irányba, hogy meg tudná folytatni a mester fokozatot ezen a területen. Határozza meg, hogy melyik utat szeretné folytatni, majd keressük meg a programot az alábbi, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Biztonságtechnika
  • Biztonsági menedzsment
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (25)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum