PhDJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo

12 Borászat Master's degrees found

Szűrők
Szűrők
  • Mester
  • MSc
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Ital tanulmányok
  • Borászat
Sorrend

    8
    4

  • 15
      12
      2
      1
  • More in Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet50
  • Kulináris művészetek19
  • Nemzetközi konyha3

  • Nyugat-Európa 7
  • Észak Amerika3
  • Ázsia 1

    2
    5

    8

    7
    2
    2
    1
    1

    10
    2

12 Borászat Master's degrees found

Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Ital tanulmányok Borászat

A mesterképzés jelzi befejezése egy posztgraduális program egy adott területen. Ezek a programok átlagosan 2-4 évre terjednek ki, és számos országban elérhetőek az egyetemeken.

Mi az a mester a borászat területén? Ez a program a bor tudományára összpontosít, és a diákok fejleszti a szőlőtermesztés és a bor készítésének speciális vonatkozásait. A diákok néhány témája a szőlő-élettan, a szőlő-egészségügy, a borérzékeny tudomány és a bortermelés. Ennek a tananyagnak a diplomások jobban képesek azonosítani és megoldani a borkészítéssel és a borágazattal kapcsolatos problémákat. Számos program tartalmaz független elemzést és kutatást a diák választásának egy adott területén.

Az enológia területét tanulmányozó diákok erős elemző készségeket fejlesztenek ki, amelyek nem csak karrierjükben, hanem életük más területein is fontosak. A diákok is képesek megoldani a sok problémát és fejleszteni a technikai készségeket, amelyek szükségesek az iparban.

Az ennek a diploma megszerzéséhez szükséges pénzösszeg országonként és iskolánként változik. Az olyan tényezők, mint a rezidens státusz, a tanterv hossza és az iskola helyzete, drasztikusan befolyásolhatják a teljes tandíjat.

A mesterfokozattal rendelkezők számára karrierlehetőségek állnak rendelkezésre. Kiválaszthatják, hogy az ipar technikai oldalán dolgoznak és különböző borokat készítenek. Azt is eldöntheti, hogy vezetői készségeket használ a pincészet vagy a szőlőültetvény kezeléséhez, vagy tudásukat borkinőség-tanácsadóként vagy marketingszakemberekként használja. Néhány tipikus munkakört tartalmazhatnak a borkóstoló, a termelői összekötő tiszt, a bortermelő, a szőlőbirtokos, vagy a pincészet mérnöke.

A borászati ​​szakot egy közeli iskolából szerezheti, vagy akár online is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.