Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 14 Mesterdiplomák ban ben Borászat 2023

14 Mester Programok ban ben Borászat 2023

Áttekintés

A mesterképzés jelzi befejezése egy posztgraduális program egy adott területen. Ezek a programok átlagosan 2-4 évre terjednek ki, és számos országban elérhetőek az egyetemeken.

Mi az a mester a borászat területén? Ez a program a bor tudományára összpontosít, és a diákok fejleszti a szőlőtermesztés és a bor készítésének speciális vonatkozásait. A diákok néhány témája a szőlő-élettan, a szőlő-egészségügy, a borérzékeny tudomány és a bortermelés. Ennek a tananyagnak a diplomások jobban képesek azonosítani és megoldani a borkészítéssel és a borágazattal kapcsolatos problémákat. Számos program tartalmaz független elemzést és kutatást a diák választásának egy adott területén.

Az enológia területét tanulmányozó diákok erős elemző készségeket fejlesztenek ki, amelyek nem csak karrierjükben, hanem életük más területein is fontosak. A diákok is képesek megoldani a sok problémát és fejleszteni a technikai készségeket, amelyek szükségesek az iparban.

Az ennek a diploma megszerzéséhez szükséges pénzösszeg országonként és iskolánként változik. Az olyan tényezők, mint a rezidens státusz, a tanterv hossza és az iskola helyzete, drasztikusan befolyásolhatják a teljes tandíjat.

A mesterfokozattal rendelkezők számára karrierlehetőségek állnak rendelkezésre. Kiválaszthatják, hogy az ipar technikai oldalán dolgoznak és különböző borokat készítenek. Azt is eldöntheti, hogy vezetői készségeket használ a pincészet vagy a szőlőültetvény kezeléséhez, vagy tudásukat borkinőség-tanácsadóként vagy marketingszakemberekként használja. Néhány tipikus munkakört tartalmazhatnak a borkóstoló, a termelői összekötő tiszt, a bortermelő, a szőlőbirtokos, vagy a pincészet mérnöke.

A borászati ​​szakot egy közeli iskolából szerezheti, vagy akár online is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Ital tanulmányok
  • Borászat
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum