12 Borászat Master's degrees found
- Mester
- MSc
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Ital tanulmányok
- Borászat
- Nyugat-Európa 7
- Észak Amerika3
- Ázsia 1
12 Borászat Master's degrees found
Kiemelt
University of Padova
Mesterképzés az olasz ételekben és borokban
- Padua, Olaszország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A mesterképzés a nagy értékű élelmiszerek megértését, irányítását, promócióját és védelmét vizsgálja. Az olasz élelmiszer-előállítási rendszer modellként szolgál az élelmiszerek egyedi értékét meghatározó sajátos elemek azonosításához, amelyek történelmi, társadalmi és kulturális kötődések révén elválaszthatatlanul kapcsolódnak a helyhez (terroir).\nEz a háttér párosul a technológia, a táplálkozás, az élelmiszerbiztonság, az étrend és az egészség, valamint az érzékszervi tudományok legújabb fejleményeivel, amelyek a terroirral kapcsolatos, magas értékű élelmiszerek iránti növekvő nemzetközi kereslet központi elemei.
Kiemelt
École Conte
MS Management Gasztronómia és Borászat
- Puteaux, Franciaország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Francia
A Menedzsment Gasztronómia és Borászat a gasztronómia és borászat iránt szenvedélyes hallgatók számára készült, akik szeretnék fejleszteni szakértelmüket ezeken a területeken, miközben vezetői és üzletvezetési ismereteket szeretnének megszerezni.
Kiemelt
Universitat Politècnica de València (UPV)
Máster Universitario en Enología
- Valencia, Spanyolország
Mester
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Spanyol
A Valenciai Politechnikai Egyetem Máster Universitario en Enología célja a bortermeléssel és -feldolgozással foglalkozó szakemberek, az ágazatban működő vállalatok technikusainak és vezetőinek, valamint a bortechnológiával és innovációval foglalkozó jövőbeli kutatók és szakemberek képzése.
Wine Scholar Guild
Pezsgő mesterképzés
- Washington, Amerikai Egyesült Államok
Mester
Távoktatás
Angol
ÁTfogó TANULMÁNY ÉS BIZONYÍTVÁNYI PROGRAM A CHAMPAGNE borain A pezsgőszakértők álmaiból álló csapata a világ minden tájáról egyedülálló és dinamikus tanulási élményt nyújt a pezsgőborokról webalapú oktatási technológián keresztül. A pezsgő úgy ragadja meg a bor szerelmeseinek szívét, elméjét és szájízét szerte a világon, mint egyetlen más bor sem. Ez az egyik legerősebb területi bormárka a világon, és egyetlen borszakember sem tekintheti teljesnek az oktatását anélkül, hogy mélyreható ismerete lenne erről a lenyűgöző régióról.
Wine Scholar Guild
Elzász mester szintű program
- Washington, Amerikai Egyesült Államok
Mester
Az egyetemen
Angol
TANULMÁNY IGAZ ALSACE BOR SZAKÉRTŐK ÉS MESTERFULL OKTATÓK ALATT ... Thierry MeyerDelve Elzászba Elzász szakértőjének és lakójának, Thierry Meyer vezető oktatónak a betekintésével. Tanuljon egy rangos vendégoktatói testülettől, többek között: Olivier Humbrecht, bormesternek, a Domaine Zind-Humbrecht tulajdonosának és vezetőjének Etienne Hugel (DEC), a Hugel & Fils korábbi tulajdonosának és vezetőjének Thierry Fritschnek, az elzászi bortanács oktatási igazgatójának CIVA) David Schildknecht, az Elzász, Burgundia, Loire-völgy, Languedoc-Roussillon, Champagne, Németország, Ausztria, Kelet-Európa, Amerika keleti és középnyugati borászatai, Új-Zéland és Dél-Afrika borainak korábbi kritikusa a Wine Advocate-nál. Sue Style, elzászi lakos, étel- és bor blogger és oktató Andrew Jefford, boríró, az "Új Franciaország" szerzője
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
II. Szintű mesterképzés az olasz konyhában és a borászatban
- Turin, Olaszország
Mester
Teljes idő
6 hónapok
Az egyetemen
Angol, Olasz
Az olasz konyha és borászat II. Szintű mesterkurzusa, 180 napig tart, két részből áll: az első, 55 napos hosszúságú, elméleti-gyakorlati órák az ICIF székhelyén, oktatási terepi kirándulásokkal kiegészítve; a második egy 120 napos szakmai gyakorlatból áll (opcionális, az előfizetési költség nem tartalmazza) az iskola által kiválasztott éttermekben.
Burgundy School of Business
MSc Wine Management
MSc
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Tanulmányozzon exkluzív Bor- és Szeszesipari Iskolánk középpontjában, amely az első épület, amelyet tanításnak, kutatásnak és kóstolóknak szentelnek a világon. Ez a Master of Science egy kiemelt program, amelyet a BSB hozott létre 2012-ben, és azóta hatalmas mennyiségű munka folyik a legjobb tartalom, oktatói és oktatói megközelítés biztosítása érdekében. Holisztikus programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy menedzsment és pénzügyi ismereteket szerezzenek az alkoholos italok iparában, a nemzetközi üzleti környezet elmélyült elméleti és gyakorlati ismeretei mellett.
Italian University Line – IUL
Élelmiszer- és borújságírás
- Florence, Olaszország
Mester
Az egyetemen
Olasz
A mester célja a termékek érzékszervi tulajdonságaihoz kapcsolódó technikai-tudományos készségek biztosítása, olyan készségek biztosítása, amelyek a bor és az élelmiszertermékek átalakításának technikáira és technológiáira összpontosítanak. A tanfolyam elvégzéséhez elméleti és gyakorlati mélyreható tanulmányokat terveznek szakmai gyakorlatokkal, a vendéglátás és a vendéglátás szempontjaival kapcsolatban. Végül egy külön és külön teret biztosítanak a szöveges készségek és képességek elsajátításához, amelynek célja a teljes ismeretesség biztosítása a különböző stílusú szövegek értelmezésében és elkészítésében, és különböző közönségnek szól.
Universite de Haute Alsace
Szőlő- és bortudományi, szőlészeti és környezetvédelmi tanfolyam
- Colmar, Franciaország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Francia
Az SVV VE mesterképzés a fenntartható szőlőtermesztés optimalizálása érdekében képezi az illetékes vezetők következő generációját a borászati tanácsadás, a borjogszabályok és a kutatás területén. Ez a képzés megválaszolja a boripar jelenlegi kihívásait, amely arra törekszik, hogy optimalizálja a környezetet jobban tisztelő termesztési gyakorlatokat.
Wine Scholar Guild
Bordeaux mester szintű program
- Washington, Amerikai Egyesült Államok
Mester
Távoktatás
Angol
ÁTfogó online tanulmányi és tanúsító program a Bordeaux borain! A bordeaux-i mesterképzés a borkereskedelem és a komoly borász hallgatók számára tervezett hivatalos tanfolyam. A Wine Scholar Guild és a vezető oktató, Jane Anson, a Bordeaux tudósítója és a Decanter magazin rovatvezetője, valamint a „Bordeaux Legends, The 1855 First Growth Wines” szerzője hozta létre. A világ minden tájáról érkező bordeaux-i szakértőkből álló álomcsapat egyedülálló és dinamikus tanulási élményt nyújt a webalapú oktatási technológián keresztül, amelyhez opcionális merülési kirándulás kapcsolódik magában a régióban. Nyerje meg a bordeaux-i mesterképzési bizonyítványt 9 hét önálló tanulás révén, amelyet 15 rögzített webes szeminárium teljes mértékben támogat, átfogó tanulmányi kézikönyv, interaktív előkészítő e-learning modul és önértékelésre szolgáló kvízek.
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
A borászat és a szőlőtermesztés mesterképzése
- Vila Real, Portugália
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Portugál
A borászat és szőlőtermesztés mesterképzésének fő célkitűzései a következők: fejlett szakoktatás, kiegészítés és innováció az első ciklusban; A kiválóság tudományos, technológiai és szakmai készségeinek fejlesztése; A borágazat intervenciós kapacitásának javítása; Képes tervezni, innoválni és értékelni az új technikákat és folyamatokat, vagy javítani a használatban lévő eljárásokat; A vitatott kultúrákon alapuló kritikai elemzés mechanizmusai; Progresszió a tudás és készségek kialakításában és frissítésében.
Georgian Technical University
Mester a szőlőtermesztésben és a borászat területén
- Tbilisi, Grúzia
Mester
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A program befejezése után a megszerzett tudással és elnyert képesítéssel a magánszektorban, a kormányzati és a nem kormányzati szervezetekben, például a borcégeknél, a szőlőtermesztési társaságokban, a pezsgőkben és a lepárolt italokban dolgozó vállalkozások, laboratóriumok, kóstolóbizottságok, egyesületek A szőlőtermesztés és a vécé területén, a Földművelésügyi Minisztérium és kapcsolt ügynökségei.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Ital tanulmányok Borászat
A mesterképzés jelzi befejezése egy posztgraduális program egy adott területen. Ezek a programok átlagosan 2-4 évre terjednek ki, és számos országban elérhetőek az egyetemeken.
Mi az a mester a borászat területén? Ez a program a bor tudományára összpontosít, és a diákok fejleszti a szőlőtermesztés és a bor készítésének speciális vonatkozásait. A diákok néhány témája a szőlő-élettan, a szőlő-egészségügy, a borérzékeny tudomány és a bortermelés. Ennek a tananyagnak a diplomások jobban képesek azonosítani és megoldani a borkészítéssel és a borágazattal kapcsolatos problémákat. Számos program tartalmaz független elemzést és kutatást a diák választásának egy adott területén.
Az enológia területét tanulmányozó diákok erős elemző készségeket fejlesztenek ki, amelyek nem csak karrierjükben, hanem életük más területein is fontosak. A diákok is képesek megoldani a sok problémát és fejleszteni a technikai készségeket, amelyek szükségesek az iparban.
Az ennek a diploma megszerzéséhez szükséges pénzösszeg országonként és iskolánként változik. Az olyan tényezők, mint a rezidens státusz, a tanterv hossza és az iskola helyzete, drasztikusan befolyásolhatják a teljes tandíjat.
A mesterfokozattal rendelkezők számára karrierlehetőségek állnak rendelkezésre. Kiválaszthatják, hogy az ipar technikai oldalán dolgoznak és különböző borokat készítenek. Azt is eldöntheti, hogy vezetői készségeket használ a pincészet vagy a szőlőültetvény kezeléséhez, vagy tudásukat borkinőség-tanácsadóként vagy marketingszakemberekként használja. Néhány tipikus munkakört tartalmazhatnak a borkóstoló, a termelői összekötő tiszt, a bortermelő, a szőlőbirtokos, vagy a pincészet mérnöke.
A borászati szakot egy közeli iskolából szerezheti, vagy akár online is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.