Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Mesterdiplomák ban ben Buddhista tanulmányok 2024

8 Mester Programok ban ben Buddhista tanulmányok 2024

Áttekintés

A mesterképzés egy fejlett főiskolai végzettség, amely rendszerint az alapfokú végzettség megszerzése után kezdődik. A mesterképzés magas szintű szakmai tudományos munkát jelez, és általában egy-három évig tart.

Mi a mester a buddhista tanulmányokban? A buddhista tanulmányok mestere révén a hallgatók magas szintű ismeretekkel rendelkeznek a történelmi, társadalmi és kulturális környezetről, amelyből buddhista szövegek és kultúra alakult ki. A spirituális koncentrációval rendelkező programok tanítanak a diákoknak közvetítésen és rituális gyakorlatokon keresztül olyan tanfolyamokon, mint a Bevezetés a buddhista meditációba. Néhány interdiszciplináris megközelítés ötvözi a buddhista tanulmányokat a dél- és délkelet-ázsiai tanulmányokkal. A kurzusok ezen programok közé tartozhatnak a buddhizmus története Indiában és Tibetben, illetve a klasszikus tibeti nyelvek bevezetése.

A Buddhista Tanulmányok mestereivel szerzett hallgatók jól ismerik a buddhizmus személyes, társadalmi és tudományos alkalmazását, javítják képességeiket a közösségük oktatása és kölcsönhatása terén. A mester fokozat is használható egy lépcsőfok a doktori program.

A mesterképzés buddhista tanulmányok elvégzéséhez szükséges idő függ a diák nyelvtudásától és vallásától. A program időtartama nagyban befolyásolja a költségeket. Lépjen kapcsolatba az egyetemekkel és az iskolákkal olyan programokkal, amelyek érdeklődnek a költségek pontosabb tájékoztatásához.

A buddhista tanulmányok mestere előkészíti a tanulókat, hogy gyakorlók vagy fordítókká váljanak, vagy dolgozzanak buddhista közösségekkel, alakítva a buddhizmus kialakulását és megértését. E pozíciók egy részét buddhista közösségek támogatására fejlesztették ki. Mások célja, hogy segítsék a buddhista közösségen kívülieket abban, hogy jobban megértsék a buddhizmust, annak történelmét és az embereket, akik ezt gyakorolják. Sokan, akik úgy döntenek, hogy mesterképzést folytatnak a buddhista tanulmányokban, egy doktori programba fognak menni. Doktori fokozattal az egyetemisták tudósai és tanárai lesznek képesek.

A programok különbözhetnek az egyik intézménytől a másikig attól függően, hogy melyik tanulmányi koncentrációt választotta. Ahhoz, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő buddhista tanulmányokat, keresd meg a programodat, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Buddhista tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum