Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Csendes-óceáni tanulmányok 2024

4 Mester Programok ban ben Csendes-óceáni tanulmányok 2024

Áttekintés

A posztgraduális tanulmányok első szintje, mesterképzés általában csak akkor érhető el, ha a hallgató az érettségi fokozatot szerzi meg. A legtöbb mesterképzés 12 és 18 főiskolai képzést igényel, és két évig tart. Azok, akik befejezik a kurzusokat, folytathatják a doktori fokozatot.

Mi a mester a csendes-óceáni tanulmányokban? Ez a mesterképzési program biztosítja a hallgatók számára az eszközöket, amelyekre szükségük van, hogy szakértővé váljanak a regionális alapozás és kutatás területén. Az interdiszciplináris tanterv általában az ázsiai országok történelméről és irodalmáról tanít. Ők is tanulhatnak a kultúráról, az üzleti életről és a politikáról. Az egyének specializálódhatnak egy bizonyos területre, például az üzleti vagy a humán tudományokra és a társadalomtudományokra. A nyelv, a nemzetközi politika és a fejlesztés irányítása csak egy mintavétel a hallgatók által megszerzett tanfolyamokról.

Az ázsiai országok történelmének, kultúrájának és politikájának ismerete általában csak egy olyan eredmény, amely a csendes-óceáni tanulmányokban mesteri diplomát szerez. Sokan megtanulják, hogyan végezzenek független kutatásokat fejlett analitikai módszerekkel, és hogyan lehet az újonnan alapított ismereteket magas színvonalú kutatási projektekké alakítani. A hallgatók olyan kommunikációs készségeket is nyerhetnek, amelyek magukba foglalják az aktív hallgatást és az írásos és verbális kommunikációt, és mindezek a készségek jobb munkalehetőségeket és magasabb fizetést eredményezhetnek.

A csendes-óceáni tanulmányokban végzett méltányossági költségek gyakran attól függnek, hogy a hallgató mennyi ideig fog a programban részt venni, és hogy vannak-e támogatások vagy ösztöndíjak. A kollégium vagy az egyetem helyzete és a hitelezési óránkénti saját előre meghatározott költségei szintén tényezők.

A csendes-óceáni tanulmányok fokozatokkal rendelkező diplomások képesek elegendő készséggel rendelkezni ahhoz, hogy sok karrier-pályára jogosultak. Talán a legnépszerűbb, ha fordítóként vagy tolmácsként dolgozik a bűnüldözés, a nagyvállalatok vagy a kormány számára. Egyéb utak, amelyeket az egyének választhatnak: pénzügyi tanácsadás az ázsiai piacokon, külföldi tanácsadás vagy külföldi levelezés. A kormányoknak és a nagyvállalatoknak gyakran a csendes-óceáni tanulmányi fokozattal rendelkezőknek van szükségük, bár egyes kisvállalkozások és kezdő vállalkozások is munkalehetőségeket kínálhatnak.

A diákok úgy dönthetnek, hogy online vagy fizikai helyszínen tanulnak. Bár az online tanulás rugalmasabb, a fizikai egyetemek számos előnnyel járnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Regionális tanulmányok
  • Csendes-óceáni tanulmányok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek