Keystone logo

5 Mester Programok ban ben Művészettudományok Alkalmazott művészetek Dekoratív művészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Művészettudományok
  • Alkalmazott művészetek
  • Dekoratív művészet
Szakirányok
  • Művészettudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Művészettudományok Alkalmazott művészetek Dekoratív művészet

&nbsp

Amikor a tekintete egy gyönyörűen tervezési váza vagy tál, és csoda, a bonyolult faragás, akkor élvezik a világ a dekoratív művészetek. Ha szereted, hogy hozzon létre a funkcionális, mégis szép tárgyak, ez lehet egy olyan terület a tanulmány, hogy fontolja meg.

Mik azok Iparművészeti?

A dekoratív művészetek, olvassa el a tervezés és gyártás esztétikus, de praktikus, tárgyakat. Az elemek a dekoratív művészetek gyakran látható a lakberendezés. Mivel a tételek teremtett Iparművészeti funkcionális jellegűek, ezen a szakon eltér a képzőművészet, amely termel szépség beauty 's kedvéért egyedül.

Mik az előnyei Taking Mester Iparművészeti?

A Mester díszíteni Arts fokozatot nyújt magas szintű képzés terén a dekoratív művészetek. Belsőépítészek és más iparművészeti szakemberek tudják használni ezt a képzést a további karrier célok.

Mennyibe kerül a Take a Mester Iparművészeti?

Az iskola és az ország úgy dönt, hogy tanulni fog mind befolyásolják a költségek egy Mester Iparművészeti szak.

Milyen karrier javítása várhatunk egy Mester Iparművészeti?

Ha keres, hogy a dekoratív művészetek karrierje a következő szintre, a széles körű képzést, hogy jön egy mester iparművészeti fok is biztosítja a szükséges képzést, hogy segítsen.

Miért Vegyünk egy online Iparművészeti pálya?

Dekoratív művészetek alkalmas arra is, hogy az online tanulás bizonyos területeken. Ha úgy találja, egy online tanfolyamot kínált dekoratív művészet, akkor is részesülhetnek a megfizethetőség és a rugalmasságot a tanulmányait.

Hol Vegyünk egy Mester Iparművészeti?

Iskolák kínál Master of Arts programok gyakran kínálnak dekoratív művészet fok. Itt található egy Master of Iparművészeti egy a sok egyetemek az egész világon.

Hogyan kell alkalmazni a Mester Iparművészeti?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.