Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 118 Mesterdiplomák ban ben Design 2023

118 Mester Programok ban ben Design 2023

Áttekintés

A mesterképzés egy olyan tanulmányi egység, amely a hallgatók számára nyitott. A program befejezése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tudásukat és készségeiket speciális szakterületeken bővítsék, és általában 1-2 évig tartanak.

Mi a mester a formatervezési tanulásban? Ezek a programok a tervezési módszerek elméleti megértésén és a kreatív készségek gyakorlati alkalmazásán alapulnak, a különböző iparágakban. A hallgatók választhatnak a kurzus témaköreit, amelyek a tervezés különböző területeit vizsgálják, beleértve a belső, a műszaki, a termékeket, a tájat, a divatot, a kölcsönhatásokat és a vizuális élményeket A diákokat arra ösztönzik, hogy erős portfóliót hozzanak létre, és háttérbe szorítsák a tervezést kulturális környezetben, vezetői és kommunikációs készségeket az interaktív projektekhez, a digitális eszközök és szoftverek elsajátítását, valamint kreatív merészséget az új innovációkhoz.

A programot folytató hallgatók számos hasznos képességet szerezhetnek. A kritikus gondolkodás és a problémamegoldás gyakorlata, a különböző ügyfelek és környezetek igényeihez való alkalmazkodás, valamint a más szakemberekkel való hatékony együttmûködés megértése értékes tulajdonságok, amelyek segítenek az egyéneknek sikeres karriert építeni az érettségi után.

A programvásárlás költsége intézményenként változhat, a helyszíntől és a tanfolyam követelményeitől függően. A pályázó érdeklődőket ösztönözni kell arra, hogy bizonyos iskolákkal kapcsolatba lépjenek a költségekkel kapcsolatos kérdésekkel és kérdésekkel kapcsolatban.

A mesterképzés a Design Studies-ben megkönnyíti a hallgatókat, hogy sok különböző iparággal nagyon keresett ismeretekkel rendelkezzenek. Lehetőségeket kínálnak a diplomások megismerésére ipari tervezők, grafikusok, tájépítészek, belsőépítészek, divattervezők, tervezőmérnökök, terméktervezők, művészeti vezetők, termékmenedzserek, művészeti gyártástervezők, anyagmérnökök, beszerzési vezetők és még sok más. A képzőművészeti iparágak lehetőségei például illusztrátorok, kreatív rendezők és animátorok.

Rugalmas útvonalak a program befejezéséhez tartalmaznak részidős, online és nemzetközi kurzusokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Design tanulmányok
 • Design
Szakirányok
 • Design tanulmányok (118)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum