Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 40 Mesterdiplomák ban ben Design menedzsment 2023

40 Mester Programok ban ben Design menedzsment 2023

Áttekintés

A diákok a szenvedély a művészetek további pályájuk a megszerzett mester 's mértékben. Ez a fajta fok gyakran értékes szerzés nagy fizető pozíciókat, és lehet szerzett tanuló teljes idejű vagy részmunkaidős.

Mi a Mester Design Management? Ez a fajta mértékben összpontosít tanítás magánszemélyek, hogyan lehet létrehozni animált képek, grafikák és videók a legmodernebb tervezési technikák. A diákok finomhangolása a fegyelem a mastering számítógépes programok, tanulás különböző történetek a művészi forma és a fejlődő portfolió eredeti mű tudják használni, így szakmai. Ők kapnak visszajelzést társaik, és a professzorok, hogy kritikusan elemezzék és javítsák a munka.

Pályakezdő program megelégedésére egyre erős kritikai gondolkodás, a problémamegoldás, a vezetés és vezetési ismeretek, amelyek segítik őket egész pályájuk.Számos iparágban keresik az emberek nagy interperszonális és időgazdálkodási készségek, akik szintén gondolkodni kívül a doboz, és hozzon létre az egyedülálló animációk.

A költségek egy Mester Design Management függ az intézmény. A hossza program változhat drasztikusan; leginkább az utolsó egy-három év. Javasoljuk, hogy a diákok a kapcsolatot az intézmény 's közigazgatási hivatal, hogy többet tudjon meg a felmerülő költségeket.

A legtöbb diplomás végén dolgozik a film vagy a kiadói ipar vagy állandó, vagy szabadúszó alapon. Vezetnek csapat, hogy biztosítsák a sikeres ügyfelek elvárásainak. A filmipar folyamatosan szüksége van az animátorok munkáját a gyermekek filmek és filmek speciális effektusok. Magazinok és újságok toborozni szakemberek felhívni illusztrációk cikkek vagy az online honlapok. Mások úgy dönt, tanítani az állami vagy magán intézmények vagy kínálnak egy-egy utasítás.

Egyének lehet keresni ezen a diploma intézmények szerte a világon, és lehet választani online, vagy on-campus tanfolyamok. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Design tanulmányok
 • Design menedzsment
Szakirányok
 • Design tanulmányok (40)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum