Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 117 Mesterdiplomák ban ben Digitális Technológia 2024

117 Mester Programok ban ben Digitális Technológia 2024

Áttekintés

A mai 's digitális világban, a technológia vált egy hatékony osztálytermi eszköz. A Mester Digital Technology, diplomások készek arra, hogy tervezzenek és hajtsanak végre innovatív tanulási modelleket az iskolák, vagy munkahelyen. Az online elérhető programok, sőt elfoglalt pedagógusok és szakemberek lehet keresni a mester 's diplomát.

Mi a Mester Digital Technology? A mester 's diplomát digitális technológia előkészíti az oktatók és a szakemberek, hogy vezesse az online és digitális tanulási tantermekben és a vállalkozások szerte a világon. A hangsúlyt az aktuális kérdésekről, a vezetés és tanulási technológiák, a program lehetővé teszi a hallgatók, hogy hozzon létre együttműködési tanulási környezetek.

A Mester Digital Technology segít a diákoknak fejleszteni mind az osztályteremben vezetői és műszaki ismeretek szükségesek, hogy sikeresek legyenek a folyamatosan változó digitális világban.Párosítva egy erős oktatási alapítvány, ezeket a készségeket, hogy diplomások helyezkednek kihasználni oktatási technológia létrehozásához és vezet integrált tanulási modell.

Mivel fok oktatási és a digitális technológia kínálnak az egész világon, a költségek igen változó lehet programonként. Kapcsolat iskolák közvetlenül felfedezni mind a költségeket és előnyöket, Mester Digital Technology.

A Mester Digital Technology, diplomások készek sikerül az oktatási vagy üzleti általuk választott pályára. A testületi szinten az elemi osztályban, pedagógusokat mestere 's diplomát a digitális technológia iránt nagy a kereslet. Az üzleti szakemberek, a képesség, hogy innovatív tanulási modulok és képzési programok ad nekik versenyelőnyt jelent a technológiailag fejlett munkahelyen.Akár folytatni a programot teljes munkaidőben, vagy testre a virtuális programot körül elfoglaltsága, műszaki és vezetői készségek nyersz ezzel mértékben felkészülni az új igények a digitális tanulás.

Kitöltésével Mester Digital Technology is igénybe vehet mindössze egy éves nappali tagozatos képzés. A dolgozó szakemberek számára, akik szeretnének egy teljes mértékben elhagyása nélkül a karrier, sok program kínál részmunkaidős és az online lehetőségek. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Digitális Technológia
Szakirányok
  • Neveléstan (117)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum