Keystone logo

2 Mester Programok ban ben Divat rendezvényszervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Divat
 • Divat rendezvényszervezés
Szakirányok
 • Divat (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Mester Programok ban ben Divat rendezvényszervezés

   Érettségi után főiskolára, mestere 's diplomát következő logikus lépés a sok diák keres, hogy továbbra is az oktatás és átveheti az értékes tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik a szakmai területen. A mértéke általában csak több év alatt lehet elvégezni, és beállítja a diplomások pályára a saját területén a tanulmány.

   Mi a Master in Fashion Event Management? Ez az útvonal a tanulmány célja, hogy a vonat a diákok sok szükséges készségeket megtervezéséhez és nagy- és kisméretű divat események, a fundraisers kiállításra. Annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a gyors iramú és igényes divat világában, ezek a programok gyakran hangsúlyozzák, vezetői képességek és a szervezet. A diákok megtanulják gondolkodni a lábukat, és hogy hatékony döntéseket határidőre. Tanfolyam magában órákat divat menedzsment, stratégiai tervezés és a márkaépítés.

   Talán a legnagyobb előnye, hogy ez a mester 's diplomát biztosít a hallgatók a sajátossága a tárgyra.Diákok végzős nagyon konkrét és gyakorlati készségek területén a divat esemény kezelése. Azokat a fiatalokat érdekli folytató pályára ezen a területen, a Master in Fashion Event Management pótolhatatlan.

   Minden mester 's szak más a költség, amely nagyjából az iskolában ' s helye és mérete. Ha szeretne többet tudni arról beiratkozási és regisztrációs díjak, fontolja meg a kapcsolatot minden program felvételi iroda közvetlenül.

   A Master in Fashion Event Management némileg egyedülálló a mester 's szakok a tény, hogy vázolja fel a nagyon világos karrier a diplomások. Tervezésénél és irányításánál mutatja, galas és jótékonysági adománygyűjtő a divat világában a leginkább kézenfekvő alkalmazása ilyen mértékű. Azonban diplomások mentek, hogy terjesszen a képzés és a tapasztalat más célra is felhasználják. Menedzsment és kommunikációs készségek rendkívül értékes szinte minden szakmában, különösen az üzleti életben.Ebben az értelemben a diákok egyáltalán nem korlátozott a karrier lehetőségeket.

   Ha divat esemény kezelése a szenvedély a tiéd, és érdekli a tanulás többet a különböző rendelkezésre álló programok az egész világon, a kereshető adatbázis egy remek hely megkezdheti a kutatást. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.