Keystone logo

9 Mester Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Dokumentációs tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Előadóművészet
  • Filmtanulmányok
  • Dokumentációs tanulmányok
Szakirányok
  • Előadóművészet (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Előadóművészet Filmtanulmányok Dokumentációs tanulmányok

Mesterképzés után kapott egy egyetemi diploma fokozza a diákok szakmai tudásbázis, valamint a piacképesség. A mesterképzési programok mélyebbre hatolnak egy kiválasztott tudományágra, amely mind nagyobb betekintést, mind mélyebb megértést biztosít a témában.

Mi a mester a dokumentum-tanulmányokban? A szorgalmas filmesek, akik a valósághű történeteket szeretnék elmesélni, filmszerűen gyakran magasabb szintű diplomát folytatnak a dokumentum-tanulmányokban. A diákok megtanulják mind a technikai filmkészítő készségeket, mind pedig a történeteket megragadó és érzelmes módon. Az évek során sokat változott a dokumentumfilmkészítés, és a digitális és streaming szolgáltatások új hangot adnak a dokumentumfilmnek. A filmkészítők tanulmányozhatják ezeket a csatornákat, és megtanulják használni az új technológiák használatát, hogy elmondják történeteiket.

Az okleveles dokumentumfilm-tanulmányok lehetővé teszik a leendő filmesek számára, hogy jobban megértsék, hogyan mondhatják el a kulturálisan megfelelő történetet. Lehetővé teszi, hogy a diákok technikai tippeket és trükköket használjanak a fényképezőgép és fénytechnika használatával a történet javítása érdekében. A diplomások is megtanulják, hogyan kell jobban interjút, hogy a legtöbbet hozza ki az alanyokból.

A mesterképzés elvégzése gyakran 1-2 évig tart, de nagyban attól is függ, hogy a hallgató teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben jár iskolába. A tandíj attól függ, hogy hol található az iskola, függetlenül attól, hogy magán vagy nyilvános, és más tényezők. A diákoknak össze kell hasonlítaniuk az iskolákat, hogy megtalálják a legalkalmasabbakat

Számos foglalkoztatási lehetőség áll a hallgatók rendelkezésére a diploma megszerzése után. Ők önálló karriert folytathatnak forgatókönyvíróként vagy rendezőként, elmondhatják azokat a történeteket, amiket akarnak, vagy olyan pozícióval rendelkeznek, amely olyan céggel foglalkozik, amely saját történeteket akar elmesélni. A közvetített és streaming hálózatok is keresik a dokumentumfilmeket, hogy segítsenek megosztani történetüket nézőikkel, rendezőként, írókként, operatőrökként vagy bármilyen létszámú személyzet pozíciójában.

Azok a diákok, akik a mesterképzésben érdekeltek a dokumentumfilm tanulmányokban, jó programokat fedezhetnek fel az iskolák világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.